Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu rămâne în arest la domiciliuFostul manager al Spitalului Malaxa din Capitală Florin Secureanu, acuzat că şi-a însuşit 9 milioane de lei din patrimoniul spitalului, va rămâne în arest la domiciliu, magistraţii Curţii de Apel Bucureştu respingându-i joi contestaţia la decizia Tribunalului Bucureşti de a prelungi această măsură, informează news.ro.

Florin Secureanu
Florin Secureanu

Iniţial, măsura arestului la domiciliu a fost decisă în 12 iulie, când aceasta a înlocuit arestul preventiv. Ulterior, magistraţii Tribunalului Bucureşti au prelungit perioada de arest la domiciliu, însă Florin Secureanu a contestat decizia.

Citeşte şi: Fostul manager al Spitalului Malaxa: "Emisari ai primarului Firea mi-au cerut bani de campanii". Reacţia Gabrielei Firea

La sfârşitul lunii iulie, când s-a prezentat la DNA, Secureanu a susţinut că este întreţinut de iubita lui, singura care are grijă de el.

"Niciodată nu fac denunţ. Am venit să ridic documente. Am de ridicat 150 de documente, nu am făcut niciun denunţ. Iubita este singura care are grijă de mine, pe banii ei, primeşte de la stat", a declarat Secureanu pe scările Direcţiei Naţionale Anticorupţie, întrebat de jurnalişti dacă a venit la DNA pentru a face denunţuri.

Florin Secureanu, judecat pentru fapte de corupţie, a fost şi în 24 iulie la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde a fost audiat aproximativ şase ore.

În 12 iulie, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis definitiv ca fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucureşti - care se afla în arest preventiv din decembrie 2016 - să fie fi plasat în arest la domiciliu.

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Capitală Florin Secureanu a fost trimis în judecată de DNA în 15 mai în dosarul în care este acuzat că a conceput şi a pus în aplicare mai multe mecanisme prin care şi-a însuşit peste 9 milioane de lei din patrimoniul spitalului, care s-a constituit parte civilă în acest caz. Secureanu este judecat pentru delapidare (cinci fapte, din care una cu consecinţe deosebit de grave) şi luare de mită.

Alături de Secureanu, au mai fost trimişi în judecată, în libertate, Margareta Preda, la data faptei director financiar-contabil al Spitalului Malaxa, pentru două infracţiuni de complicitate la delapidare; Traian-Alexandru Nica, la data faptelor specialist IT la acelaşi spital, pentru complicitate la delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată; Paul Stoica, la data faptelor şef al Serviciului Tehnic - Administrativ al Spitalului Malaxa, şi Ştefan-Lucian Nicolae, la data faptelor tehnician administrativ la aceeaşi unitate medicală, pentru complicitate la delapidare şi fals intelectual, precum şi Eugen Răsoiu, Eugenia Dumitru şi Simona Trandafir, la data faptelor administratori ai unor societăţi comerciale, pentru complicitate la delapidare, dar şi Cristian Ioniţă şi Mihai Mesner, de asemenea administratori ai unor firme, pentru complicitate la delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

Florin Secureanu a fost manager al Spitalului Clinic "Nicolae Malaxa" din Bucureşti în perioada 1 aprilie 2007 - 29 noiembrie 2016, timp în care "a conceput şi pus în aplicare mai multe mecanisme prin care şi-a însuşit sume semnificative de bani din patrimoniul spitalului, în cuantum total de 9.144.053,4 lei", se arată în rechizitoriul procurorilor.

Etichete: florin secureanu, secureanu

0/3 COMENTARII
carla
11 Oct 15:14
+0
VOTURI
-0
Oferta de împrumut și investiții pentru a începe anul nou 2018

Mă adresez oricărei persoane care are nevoie de acțiunile pe care le acord credite de la 3000 € la 90.000.000 € pentru orice persoană capabilă să o ramburseze cu o rată a dobânzii de 2% la 5% l și un interval de timp cuprins între 1 și 15 ani, în funcție de suma solicitată.
Fac acest lucru în următoarele domenii:

- Imprumut financiar
- Credit imobiliar
- împrumut de investiții
- Credite pentru automobile
- Datoria de consolidare
- Răscumpărarea creditelor
- Credite personale
- Ești blocat.

Dacă sunteți într-adevăr în nevoie, vă rugăm să-mi e-mail pentru mai multe informații.
Vă rugăm să mă contactați prin e-mail: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com

email: carlamorino01@gmail.com
Creatorul Martor
10 Oct 11:25
+0
VOTURI
-0
informatie despre: danacu viorel este un profesor trasnit, care vorbeste numai el in francmusonerie, ca sa-si plaseze
cunoasterea si apoi vine dupa ia si isi taie adeptii pana ii nenoroceste. este un bolnav nenorocit care i-a zeci de
pastile pe zi.

informatie despre: gigi becali este un puscarias nenorcit, bolnav de boala de oase, care cerseste la toti tratament, ca
nebunu, cu bani dubiosi de la terenuri luate cu 1 cent si vandute repede cu 1 mie de euro, adica profit de 100 de mii
la suta.

sa trimiteti mai departe mesaju. cine imi va modifica, sterge ceva din cele scrise sa fie exterminat. doar la nume si
prenume in formular la completare trebuie pus alt nume si prenume, restu copy paste.
nnnx
06 Oct 20:49
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/04526149.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie integral de M5 cât mai repede!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE