Fostul ministru de Externe Titus Corlăţean, audiat la DNA în dosarul "Diaspora"Prima audiere în dosarul "Diaspora" a avut loc luni, la DNA. Fostul ministru de Externe Titus Corlăţean a stat patru ore la sediul DNA, ca să dea explicaţii privind procesul de vot la alegerile prezidenţiale din 2014.

UPDATE ora 20.00: Corlățean a ieșit din sediul DNA. Acesta nu a dat amănunte, precizând doar că a oferit informațiile ce i-au fost cerute de către procurorul de caz și că nu se va referi deloc la acest dosar până la soluția procurorilor.

"Am făcut o declarație detaliată conform procedurilor. Au întrebat ce era datoria procurorilor să întrebe și eu am dat toate detaliile necesare. Până acum nu am comentat nimic, respectând procedurile, și voi face la fel și pe viitor până la soluția procurorilor. Cum am respectat regula până acum, așa o voi respecta și de acum încolo", a susținut fostul ministru de Externe.

Titus Corlăţean a declarat, la intrarea în sediul DNA, că are calitatea de martor în dosarul "Diaspora", anunţă Realitatea TV.

Dosarul a fost deschis de Parchetul General ca urmare a unor plângeri înregistrate anul trecut, din cauza cozilor formate la secţiile de votare din străinătate. Dosarul, care vizează o posibilă obstrucţionare a procesului de vot la alegerile prezidenţiale din 2014, a fost transferat de la Parchetul General la DNA.

Procurorii DNA au solicitat o serie de acte de la BEC şi MAE şi abia acum au organizat această cauză. Titus Corlăţean a demisionat între cele două tururi electorale.

Etichete: alegeri prezidenţiale, audiere DNA, diaspora, Titus Corlatean

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h