Fostul ministru Stanoevici, contestat pentru votul din diaspora, numit secretar la CulturăBogdan Stanoevici, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, a cărui demisie a fost cerută din cauza problemelor cu care s-a confruntat diaspora în a-şi exercita votul la alegerile prezidenţiale, a fost numit de premierul Ponta secretar de stat la Ministerul Culturii.

Fostul ministru Stanoevici, contestat pentru votul din diaspora, numit secretar la Cultura
Fostul ministru Stanoevici, contestat pentru votul din diaspora, numit secretar la Cultură
Foto: Agerpres

Decizia de numire în funcţie a fost semnată vineri de Ponta, potrivit Mediafax.

Stanoevici a fost revocat din funcţia de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni la finele anului trecut, în contextul formării noului Guvern Ponta.

El a fost contestat pentru modul în care şi-ar fi îndeplinit atribuţiile ministeriale pentru diaspora, care s-a confruntat cu probleme în a-şi exercita votul la alegerile prezidenţiale de anul trecut, iar Traian Băsescu, atunci preşedintele ţării, a cerut demisia acestuia.

Bogdan Stanoevici este de profesie actor, fiind cunoscut pentru roluri precum "Sania albastră", de Ioan Cărmăzan, "Noi, cei din linia întâi", de Sergiu Nicolaescu, şi "Tertium non datur", de Lucian Pintilie.

Etichete: actor, alegeri prezidenţiale, alegeri prezidentiale 2014, alegeri prezidentiale diaspora, Bogdan Stanoevici, diaspora, ministru, secretar de stat, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h