Fostul portar al lui Dinamo, audiat în dosarul furturilor de maşini de luxFostul portar de la Dinamo a fost dus la audieri in dosarul furtului de masini de lux
Fostul portar de la Dinamo a fost dus la audieri în dosarul furtului de mașini de lux

Potrivit realitatea.net, reţinerea fostului portar de la echipa de fotbal Dinamo Bucureşti ar putea avea legătură cu percheziţiile efectuate de poliţişti şi procurori marţi dimineaţă, în opt locaţii din Capitală, la membrii unei reţele, suspectaţi că aduceau maşini de lux furate din alte state ale Uniunii Europene.

Potrivit poliţiştilor, hoţii aveau două metode de operare. Una dintre variante se referă la faptul că indivizii furau din parcările din Bucureşti autoturismele, după ce “măsluiau” programele computerelor de bord ale maşinilor, le înlocuiau seria caroseriei şi, ulterior, le vindeau la preţuri mult mai mici decât cele practicate pe piaţă.

O altă variantă luată în calcul de oamenii legii presupune că autoturismele de lux erau cumpărate în leasing din străinătate, apoi fiind declarate furate pentru a încasa asigurarea. Ulterior, hoţii le vindeau pe piaţa din România ca maşini noi, producând astfel pagube mari companiilor.

Etichete: audieri, fotbalist, percheziţii, suspect

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h