Fostul prefect al Capitalei îl acuză pe Vanghelie de blat cu contracandidaţiiatanasoaei, sursa foto - blogul mihaiatanasoei.ro
atanasoaei, sursa foto - blogul mihaiatanasoei.ro

Mihai Atănăsoaei a demisionat din funcţia de prefect al Capitalei pentru a candida din partea PDL, împotriva lui Vanghelie, la primăria Sectorului 5.

"Ma uitam cu atentie la lista candidatilor pentru functia de primar al Sectorului 5. Un domn Stoichita – finul si pupilul d.lui Vanghelie; un domn Romanescu de la UNPR, formatiune care, actualmente, sustine PSD dupa protocolul incheiat azi intre aceste grupari politice; dl. Mihaiescu aka “Garcea” si inca mai multe nume neauzite. Concluzia e una singura: dl.Vanghelie parca si-a ales contracandidatii. Dl Stoichita – finul – va face simulatie ca sa netezeasca terenul pentru nasul, dl. Vanghelie. Dl Romanescu parea un candidat real pana azi, cand formatiunea UNPR a semnat acord de colaborare cu PSD. S-a dus, deci, competitia…. Blat pe fata. Dl. Mihaescu aka Garcea -. In atari conditii, trebuie sa acceptam ca ramane subsemnatul, Mihai Cristian Atanasoaei singurul contracandidat serios al d.lui Vanghelie. Voi demonstra in campania ce urmeaza. Jucam cu albele." - scrie Atănăsoaei pe blog.

Totuşi, se pare că ceilalţi contracandidaţi au propriile lor meciuri politice: spre exemplu, Stoichiţă a contestat candidatura lui Mugur Mihăescu, pe motiv că acesta şi-ar fi făcut mutaţie într-o casă a familiei Prigoană, Silviu Prigoană fiind candidat la Primăria Capitalei din partea PDL.

Etichete: candidat, Mihai Atănăsoaei, Mugur Mihăescu, pdl, Sectorul 5, Vanghelie

0/0 COMENTARII
mariana
14 mai 15:44
+0
VOTURI
-0

marianeee, partieeee, da-te la o parte ca daca nu vei fi luat pe sus si eliminat!

maria
04 mai 19:55
+0
VOTURI
-0

pentru aceasta functie este nevoie de oameni capabili si dornici sa faca ceva, nu ca tine sa fure.

andreea
04 mai 19:25
+0
VOTURI
-0

abia astept sa scapam de tine, nu esti decat un mascarici...pentru aceasta functie este nevoie de oameni capabili si dornici de muncaaaaa/

daiana
04 mai 19:14
+0
VOTURI
-0

mai e putin si scapam de tine marianeeee, in sfarsit.

luana
04 mai 19:00
+0
VOTURI
-0

abia asteptam sa scapam de mascarici ca tine...care numai fura si mint.

carla
04 mai 18:36
+0
VOTURI
-0

marianeeeeeee mai ai putin din mandat..ce ma bucur, ca trebuie sa vina oameni dornici de munca si capabili...nu agarici ca tine.

andra
04 mai 18:12
+0
VOTURI
-0

da e si normal ca sa vina altul in locul tau, este foarte bine ceea ce se intampla,. Oamenii au nevoie de oameni capabili si dornici de munca.

oana
04 mai 17:58
+0
VOTURI
-0

in sfarsit scapam de un mascarici ca tine, hahaha ce ma bucur.

simona
04 mai 17:45
+0
VOTURI
-0

vanghelie pleaca ca deja ai inceput sa faci prostii, ce bine ca ti se sfarseste mandatul, trebuie sa vina oameni capabili..nu mascarici ca tie.

ioana
04 mai 17:32
+0
VOTURI
-0

in sfarsit vanghelie mandatul tau e la sfarsit, lasa ca o sa vina alti capabili si dornici sa faca ceva nu ca tine sa fure.

mioara
03 mai 21:22
+0
VOTURI
-0

Când au semnat protocolul cu USL şi, implicit, susţinerea uninominalului pur, uneperiştii lui Gabriel Oprea şi-au parafat „condamnarea la moarte”, afirmă senatoarea pesedistă Lia Olguţa Vasilescu, care e de părere că, la alegeri, UNPR o să dispară.

„Ma distreaza cat de mult se lauda UNPR cu protocolul semnat (cu USL n.n.). Nici nu realizeaza ca si-au semnat condamnarea la moarte, cand s-au angajat sa sustina uninominalul pur! Cu 1 la suta cat au... Aduceti crucea si coroana! Urmariti si imaginile cu Victor Ponta la semnare. Efectiv, a luat-o la fuga dupa ce a semnat Oprea... UNPR-istii stateau jos si nu-si reveneau din soc, ca nu sta macar sa dea mana cu ei. Asteptau un nou premiu pentru tradare sau ce?”, întreabă Olguţa Vasilescu, pe Facebook. (R.G.)http://www.inpolitics.ro/olguta-vasilescu-unpr-si-a-semnat-condamnarea-la-moarte-art66318.aspx#

dan
03 mai 19:49
+0
VOTURI
-0

calculele facute de uslisti si sondajele cu care ies prin presa sunt toate exagerate si eronate. Cu siguranta nu se bucura ei de popularitatea pe care ne-o prezinta in mass media

cristi
03 mai 19:48
+0
VOTURI
-0

multi doritori, putini candidati…unii s-au inscris asa in joaca, la ambitie. Vor si ei sa puna mana pe ciolan ca altii din psd…

master
03 mai 19:48
+0
VOTURI
-0

parca vad ca dupa alegeri UNPR si PNL se vor evapora…au servit umili intereselor comuniste si apoi gata..pa.. la revedere. Parca-l si vad pe Crin plangand in pumni

mario
03 mai 19:48
+0
VOTURI
-0

oamenii aserviti intereselor comuniste condusi de Ponta isi propun sa ne fure in urmatorii 5 ani. Asta nu se va intampla, va asigur, iar promisiunile lui Ponta sunt niste simple diversiuni

razvan
03 mai 19:47
+0
VOTURI
-0

usl-u ne propune o lista cu hoti. Niciodata nu am sa votez cu hotia si minciuna

geo
03 mai 18:13
+0
VOTURI
-0

Când au semnat protocolul cu USL şi, implicit, susţinerea uninominalului pur, uneperiştii lui Gabriel Oprea şi-au parafat „condamnarea la moarte”, afirmă senatoarea pesedistă Lia Olguţa Vasilescu, care e de părere că, la alegeri, UNPR o să dispară.

angel
03 mai 18:12
+0
VOTURI
-0

„Ma distreaza cat de mult se lauda UNPR cu protocolul semnat (cu USL n.n.). Nici nu realizeaza ca si-au semnat condamnarea la moarte, cand s-au angajat sa sustina uninominalul pur! Cu 1 la suta cat au... Aduceti crucea si coroana! Urmariti si imaginile cu Victor Ponta la semnare. Efectiv, a luat-o la fuga dupa ce a semnat Oprea... UNPR-istii stateau jos si nu-si reveneau din soc, ca nu sta macar sa dea mana cu ei. Asteptau un nou premiu pentru tradare sau ce?”, întreabă Olguţa Vasilescu, pe Facebook. (R.G.)

david
03 mai 16:17
+0
VOTURI
-0

Mareeeane, fa-ti bagaju si elibereaza biroul de la primarie! Termenul tau de valabilitate s-a dus, a venit vremea sa lasi locul altcuiva!!

iulia
03 mai 16:14
+0
VOTURI
-0

Vanghelie, vremea ta la primarie s-a dus... A venit randul altor oameni care sunt mai harnici, mai cinstiti, mai curati pentru a face ceva in sectorul asta...!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE