Fostul premier Emil Boc, audiat timp de două ore la DNAFostul premier Emil Boc s-a prezentat, miercuri, la DNA pentru a fi audiat, în calitate de martor, în Dosarul retrocedărilor ilegale.

Emil Boc
Emil Boc

Emil Boc a declarat, la sosirea la DNA, că a fost citat în calitate de martor într-un dosar, precizând că nu poate oferi mai multe detalii. Fostul premier a mai spus că nu are niciun fel de emoţii. 

"Am fost invitat în calitate de martor, probabil într-un dosar de cercetare penală. Mai multe date nu am. Nu ştiu despre ce este vorba (...)  N-am niciun fel de emotie, ca n-am nimic de ascuns", a spus Boc. Potrivit unor surse judiciare, Boc a fost citat în dosarul ANRP.

Emil Boc a ieşit după două ore de audieri de la DNA. Edilul Clujului a precizat că a fost chemat în calitate de martor şi a dat o declaraţie legată de modul de funcționare a Guvernului, relația cu ministerele și procedurile de desemnare a unor reprezentanți în comisii.

"Am prezentat aspecte și detalii care vizează modul de funcționare a Guvernului, relația Guvernului cu ministerele de resort și procedurile de desemnare în diverse comitete, comisii interministeriale în care ministerele, respectiv Guvernul, are reprezentanți.

Mai multe date concrete nu vă pot da. Ancheta este în derulare și acest lucru a fost convenit cu procurorul de caz. Apreciez faptul că procurorul de caz a avut toată disponibilitatea și deschiderea de a afla, de a asculta toate aspectele care țin de procedurile de funcționare a unui guvern în baza prevederilor legale", a explicat Boc.

Etichete: DNA, Emil Boc, Emil Boc DNA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE