Fostul premier Victor Ponta îşi lansează o fundaţie împreună cu Nicolae BănicioiuVictor Ponta a pregătit un nou proiect. Fostul premier îşi va lansa săptămâna viitoare o fundaţie pe care a înfiinţat-o alături de alte Nicolae Băniciou și Daniel Constantin (ALDE)

Fostul premier Victor Ponta
Fostul premier Victor Ponta

Potrivit unor surse politice, citate de România TV, Victor Ponta a înfiinţat o fundaţie, împreună cu fostul ministru Nicolae Bănicioiu, dar şi cu liderul ALDE Daniel Constantin.

Fundaţia, în care se vor mai regăsi şi alţi membri PSD, va fi lansată, oficial, pe 14 ianuarie. Planurile pentru fundaţie au fost discutate şi cu foştii săi miniştri la finalul anului trecut, cu care Ponta a avut o întâlnire secretă, mai precizează România TV.

Pe de altă parte, planurile politice pe termen lung ale fostului premier implică o nouă candidatură la alegerile din acest an.

Nu în ultimul rând, apropierea dintre Victor Ponta şi Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, vechi parteneri din coalitia de guvernare, a dat naştere unor discuţii privind varianta unei constructii politice alaturi de ALDE.

Etichete: Daniel Constantin, fundaţie, Nicolae Bănicioiu, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h