Fostul președinte PSD Satu Mare, Mircea Govor, audiat la DNA într-un nou dosarMircea Govor este audiat joi la DNA Oradea, într-un nou dosar de corupție.

Fostul presedinte PSD Satu Mare, Mircea Govor, audiat la DNA intr-un nou dosar
Fostul președinte PSD Satu Mare, Mircea Govor, audiat la DNA într-un nou dosar
Foto: reateauadestiri.com

Fostul presedinte al PSD Satu Mare Mircea Govor, cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de interventii la ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la Administratia Judeteana a Finantelor Publice, este audiat, joi, la sediul DNA Oradea, spun surse judiciare, citate de Mediafax.ro.

Sursele citate au declarat ca Mircea Govor este audiat de procurorii DNA Oradea, intr-un nou dosar privind fapte de coruptie.

In prezent, Mircea Govor, vicepresedinte suspendat al Consiliului Judetean Satu Mare, este cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de interventii la ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la Administratia Judeteana a Finantelor Publice.

In 22 ianuarie, Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus ca fostul lider PSD, care se afla in arest preventiv, sa fie cercetat sub control judiciar. Mircea Govor a fost arestat preventiv in 23 decembrie 2015, dupa ce, din 17 decembrie, a stat in arest la domiciliu.

In 12 ianuarie, in acest dosar a fost audiat in calitate de martor, la DNA Oradea, si fostul premier Victor Ponta.

Etichete: audiat, DNA, mircea govor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h