Fostul primar al Capitalei, Ştefănel Marin Dan, se retrage din Consiliul GeneralFostul primar general interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a declarat marți, că își va da demisia din postul de consilier municipal, motivând că "așa este moral și corect". Acesta a părăsit UNPR şi a anunţat că se va alătura partidului Mişcarea Populară. 

Fostul primar al Capitalei, Stefanel Marin Dan, se retrage din Consiliul General (Foto adevarul.ro)
Fostul primar al Capitalei, Ştefănel Marin Dan, se retrage din Consiliul General (Foto adevarul.ro)

"Îmi voi da demisia din postul de consilier general, pentru că așa este moral și corect", a declarat fostul edil, potrivit Agerpres.

Ștefănel Dan Marin consideră că solicitarea UNPR privind emiterea un ordin prin care să se constate încetarea de drept a mandatului său de consilier municipal este justificată.

"Din punct de vedere legal, ea este perfect justificată, dar corect ar fi să întreprindă toate demersurile legale, în sensul de a mă informa în scris despre această demitere din partid", a spus fostul edil interimar.

El nu crede că dacă s-a alăturat Mișcării Populare (MP) aceasta trebuie să obțină un post de consilier municipal în plus.

"În momentul în care am considerat că nu mă mai regăsesc în partid, în PP-DD, UNPR, ar trebui să le luăm pe ambele la pachet, deci în acel moment oricum îmi voi da demisia din Consiliu, pentru că vreau să le arăt că nu stau într-o funcție de consilier general, nu mă bazez pe faptul că, dacă am schimbat partidul, partidul trebuie să capete un consilier general în plus, departe de noi gândul acesta — și de mine, și de Mișcarea Populară — iar ca idee sau ca o altă sugestie imaginați-vă că, dacă aș fi dorit să țin neapărat la o funcție, în momentul de față eram primar general, dacă aș fi vrut să fac concesii", a arătat Ștefănel Dan Marin.

El a adăugat că nu a avut adeziune la UNPR.

"Eu nu am avut adeziune la UNPR, printr-o fuziune s-a considerat că membrii de drept PP-DD devin UNPR, deci în acest moment eu nu știu unde să îmi trimit (demisia din partid — n.r.), să spunem că ar trebui să trimit o hârtie, dar pe de altă parte comunicarea oficială la modul că îmi dau demisia din UNPR și mă înscriu în MP, ceea ce am și făcut, se consideră perfect legală", a menționat Ștefănel Dan Marin.

Etichete: CGMB, demisie consiliul general, Partidul Mişcarea Populară, Ștefănel Dan Marin, UNPR

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE