Fostul primar interimar al Bucureștiului face un denunț la DNAȘtefănel Dan Marin, care a fost îndepărtat din funcția de primar interimar săptămâna aceasta, a publicat pe Facebook denunțul referitor la managerului Spitalului Clinic Dr. Ioan Cantacuzino, care ar fi solicitat o mită de 5.000 de euro de la un medic.  

Conform documentelor publicate de Ștefănel Dan Marin, la data de 23.11.2015 a fost primită la Primărie o sesizare din partea prof. univ. dr, șef clinică Chirurgie la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino, Traian Pătrașcu, în care acesta atrăgea atenția că a aflat despre o mită cerută de managerul spitalului. Conform plângerii, conf. univ. dr. Iulian Brezean ar fi cerut 5.000 de euro de la chirurgul Cristina Ciobanu, pentru ocuparea unui post în cadrul spitalului, pentru a fi oferită ca mită "la Primăria Capitalei". Chirurgul Cristina Ciobanu a fost nevoită să facă un credit pentru a achita această mită.

Ștefănel Dan Marin spune că depune documentele respective la DNA: "Miercuri,25-11-2016,urma sa trimit documentele de mai jos catre Parchet.In calitate de Primar General interimar nu am apucat sa o fac...Nu-i nimic,le trimit in calitate de cetatean al Bucurestiului.Este doar continuarea colaborarii cu institutiile statului.
P.s. Curatenie până la capăt!"

0/1 COMENTARII
elena
27 Nov 15:06
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE