Fostul primar interimar Ştefănel Dan Marin: Mi s-a spus "Pune-mi un director acolo!"Fostul primar general interimar al Capitalei Ştefănel Dan Marin susţine că a fost demis deoarece nu a vrut să facă "favoruri" unor persoane. "Am spus -nu- atunci când mi s-a spus -pune-mi un director acolo, pune-mi un director dincolo-", a declarat acesta.

Fostul primar interimar Stefanel Dan Marin: Mi s-a spus "Pune-mi un director acolo!"
Fostul primar interimar Ştefănel Dan Marin: Mi s-a spus "Pune-mi un director acolo!"
Foto: realitatea.net

Ştefănel Marin Dan a declarat, la şedinţa CGMB de miercuri, în care va fi desemnat un nou primar general interimar, că:

"În urma cu 70 de zile am găsit haos în Primăria Capitalei. A fost un haos creat pentru a se ascunde anumite ilegalităţi. Am ajuns în aceasta situaţie (n.r. a fost demis) pentru că am spus nu. Nu să deschid robinetul în dreapta şi în stânga. Am spus nu atunci cand mi s-a spus -pune-mi un director acolo, pune-mi un director dincolo-."

El a adăugat că, în ciuda acuzaţiilor care i-au fost aduse, el a depus toate eforturile pentru a soluţiona problema căldurii şi a RADET pentru aceasta iarnă.

Consilierii din CGMB au revocat, marţi, hotărârea prin care Dan Ştefănel Marin a fost numit primar general interimar, precum şi hotărârea prin care Cornel Pieptea a fost numit consilier general care exercită atribuţiile de viceprimar.

Etichete: dan stefanel marin, primar interimar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE