Fostul primar Videanu câştigă milioane din afaceri cu PrimăriaCivilizatia a aparut odata cu bordurile, spune Adriean Videanu
Civilizația a apărut odată cu bordurile, spune Adriean Videanu

Firma la care fostul edil e acţionar livrează piatra cubică şi bodurile pentru refacerea străzilor adiacente bulevardului Aviatorilor, lucrare pentru care primăria plăteşte peste 78 de milioane de lei, anunţă Antena 3.

Pe cele patru străzi paralele cu bulevardul Aviatorilor, muncitorii lucrează de zor. Excavatoarele scot piatra cubică din pamânt şi o încarcă în camioane, pentru ca apoi să ia calea depozitelor. Pe locul rămas, alţi muncitori nivelează terenul şi îl pregătesc pentru a pune piatră cubică nouă.

După constructor, nu mai corespunde calitativ nici măcar o bucată din piatra scoasă de pe cele două străzi laterale şi o înlocuieşte pe toată. Aşa că Administraţia Străzilor a impus prin contract firmei care a câştigat licitaţia de reabilitare să cumpere altele noi.

Aşa a ajuns firma fostului primar al capitalei, Adriean Videanu, să fie încă o dată furnizor de piatră cubică şi borduri pentru stăzile din Bucureşti. Primele loturi au fost deja livrate iar etichetele arată că furnizorul a adus piatra tocmai din China. Adrian Videanu nu a putut fi contactat pentru lămuriri. Administraţia Străzilor are însă explicaţii pentru felul în care se face înlocuirea pavelelor.

Conform contractului încheiat cu Primăria Capitalei, cele şase străzi laterale de pe bulevardul Aviatorilor trebuie să fie gata pavate pînă la sfîrşitul anului.

Etichete: Administraţia Străzilor, borduri, Bucureşti, videanu

0/0 COMENTARII
me_mihai
25 iul 16:23
+0
VOTURI
-0

Bordurile au ridicat pe multi din clientii constructori din PDL, daca strazile nu ar fi avut borduri cu siguranta ati fi inlocuit lunar pamantul florilor din scuaruri.

Rusoiu Catalin
25 iul 15:22
+0
VOTURI
-0

Pai ati vrea sa il lase Oprescu sa moara de foame?!?!Nu trebuie sa traiasca si el....nu conteaza ca ne mananca noua painea...pe oprescu nu il intereseaza asta...Si piatra aia asazisa din China, eu cred ca este piatra luata din Aviatorilor si tinuta putin in depozit!Sa fie profitu' cat mai mare.

Ioana
25 iul 13:53
+0
VOTURI
-0

Nu mai este angajat in administratia locala, nu mai face parte din conducerea PDL, este liber sa faca afaceri cu cine si cat vrea. De ce nu-l luati la intrebari pe Oprescu si pe Chiliman de ce schimba borduri daca tot au fost schimbate de Videanu acum 2 ani.

Cristian Apetrei
25 iul 15:19
+0
VOTURI
-0

Nu si daca te folosesti de numele tau , de influenta ta ... Obreja cum crezi ca a semnat contractul ala cu Udrea , huh? Hai ca pari o fata desteapta , poate te prinzi si tu...

Ioana Alexandra Ghinda
25 iul 17:27
+0
VOTURI
-0

Pai borduri ne trebuie noua? Au terminat de asfaltat strazile si acum au ajuns la borduri. In plus Videanu nu se lasa, in mandatul lui l-a imbogatit pe Constanda si acum se imbogateste pe el semnad contracte cu statul

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE