Fostul şef al CJ Gorj, Nicolae Mischie, accident vascular cerebral. A fost adus la BucureştiFostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Nicolae Mischie, a fost adus cu un elicopter SMURD, joi, de la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu la o unitate medicală din Capitală, după ce ar fi suferit un accident vascular cerebral.

Fostul sef al CJ Gorj, Nicolae Mischie, accident vascular cerebral. A fost adus la Bucuresti (Foto activenews.ro)
Fostul şef al CJ Gorj, Nicolae Mischie, accident vascular cerebral. A fost adus la Bucureşti (Foto activenews.ro)

Potrivit unor surse medicale citate de MEDIAFAX, Nicolae Mischie a fost internat, miercuri noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Joi, la solicitarea medicilor de la Târgu-Jiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj a fost adus la un spital din Capitală, cu un elicopter SMURD.

Nicolae Mischie, în vârstă de 70 de ani, a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj între anii 1996 şi 2004, perioadă în care a condus şi filiala judeţeană a PSD. Anterior, el a fost deputat de Gorj, în anul 2008 încercând, fără succes, să candideze pentru un nou mandat în Colegiul 6 din Târgu Jiu, colegiu câştigat apoi de Victor Ponta.

Nicolae Mischie a fost încarcerat timp de un an şi două luni, fiind eliberat condiţionat în mai 2014.

El avea o pedeapsă de patru ani de închisoare, fiind condamnat în martie 2013, de instanţa supremă, pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Mischie a fost anchetat şi trimis în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie pentru că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, i-ar fi cerut omului de afaceri Clement Mocanu să îi renoveze vila din Târgu Jiu, moştenită de la o mătuşă, în schimbul facilitării accesului acestuia la o serie de contracte cu unităţile din minerit şi energie.

Etichete: accident vascular cerebral, consiliul judetean gorj, elicopter, nicolae mischie, SMURD, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE