Fostul șef al SRI Virgil Măgureanu, RECLAMAT la DNA de fosta norăFosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul șef SRI, a depus luni o plângere împotriva acestuia la sediul DNA.

Fostul sef al SRI Virgil Magureanu, RECLAMAT la DNA de fosta nora
Fostul șef al SRI Virgil Măgureanu, RECLAMAT la DNA de fosta noră
Foto: satmareanul.ro

Alina Petre, fostă Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a declarat, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), că a venit în faţa procurorilor în calitate de parte vătămată şi că a făcut plângere penală împotriva fostului director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), informează gandul.info.

Întrebată de jurnalişi dacă este vorba despre acuzaţii de corupţie, fosta noră a lui Virgil Măgureanu a răspuns afirmativ şi a precizat că sunt "foarte grave".

Ea a mai spus că i-au fost afectate "toate interesele" de către "domnul Virgil Măgureanu şi familia".

Alina Petre a mai depus, luni, o plângere la Secţia 1 Poliţie, în care a reclamat că i-a fost furată maşina din parcare, potrivit unor surse din Poliţie.

Sursele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, că femeia a spus anchetatorilor că automobilul era cumpărat pe firmă şi că în portbagaj erau două tablouri care aparţin unei prietene.

Aceasta nu a exclus varianta potrivit căteia autoturismul să fi fost luat de fostul ei soţ, fiul lui Virgil Măgureanu.

Fostul director al SRI Virgil Măgureanu este în prezent suspect în dosarul Mineriadei, pentru crime împotriva umanităţii, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Măgureanu a fost audiat, pe 21 octombrie, la Parchetul instanţei supreme în acest dosar. La ieşirea de la parchet, fostul şef al SRI a răspuns unei jurnaliste care l-a întrebat dacă şi el este acuzat de crime împotriva umanităţii că "este o întrebare neroadă".

Etichete: DNA, SRI, Virgil Măgureanu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE