Fostul vicepreşedinte al ASF, îngrijorat. Informația din dosar care ar putea să îl lase FALITFostul preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Daniel Tudor, revine marţi în faţă judecătorilor Instanţei Supreme.

Daniel Tudor se afla in arest la domiciliu
Daniel Tudor se află în arest la domiciliu

Acesta a contestat sechestrul asigurător pus pe conturile sale bancare, în anchetă în care este acuzat de luare de mită, potrivit Știrile ProTV.

Daniel Tudor susţine în continuare că este nevinovat şi cere ca această măsură asiguratorie să nu îi mai fie impusă. Acesta susţine că nu a primit niciun ban de la Ilie Carabulea. Cu toate acestea, se pare că îngrijorarea acestuia nu se referă neapărat la acest sechestru, pentru că mai are în conturi milioane de euro. Judecătorii instanţei supreme trebuie să fie extrem de atenţi la dosarul lui, pentru că printre filele acuzării se află şi parolă telefonică cu care se pot face numeroase operaţiuni bancare prin telefon.

Daniel Tudor speră ca supravegherea dosarului să fie minuţioasă, pentru ca cineva de rea credinţă să nu se folosească de ea pentru a-i goli conturile. Dincolo de acestea, fostul preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor trebuie să îşi dovedească nevinovăţia în acest dosar în care este acuzat de luare de mită şi plasat în arest la domiciliu.

 

Etichete: ASF, daniel tudor, daniel tudor luare de mita, vicepresedinte asf

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE