FOTBAL STEAUA, RECORD: Claudiu Keșeru a reușit cel mai rapid hat-trick din istoria EUROPA LEAGUESTEAUA București: Claudiu Keșeru, atacantul Stelei București, a reușit cel mai rapid hat-trick din istoria Europa League, el marcând de trei ori în 12 minute, între minutele 61 și 72 ale meciului câștigat cu 6-0 pe teren propriu în fața lui Aalborg BK, joi, în Grupa J a competiției, notează site-ul UEFA.

Steaua si-a mai pierdut un jucator ESENȚIAL. Transferul a fost realizat
Steaua și-a mai pierdut un jucător ESENȚIAL. Transferul a fost realizat
Foto: stiri.tvr.ro

STEAUA București: Claudiu Keșeru a reușit cel mai rapid hat-trick din istoria Europa League, el marcând de trei ori în 12 minute, arată Agerpres.

Precedentul record era de 13 minute și aparținea mijlocașului englez al lui FC Liverpool, Steven Gerrard, fiind stabilit într-un meci cu Napoli din ediția 2010-2011, într-o grupă din care a făcut parte și Steaua. Hat-trick-uri rapide au mai izbutit joi Stefanos Athanasiadis, de la PAOK Salonic (18 minute, al treilea pe lista celor mai rapide din istoria competiției), și El Arbi Hilal Soudani, în victoria cu 5-1 a lui Dinamo Zagreb împotriva Astrei Giurgiu (29 de minute, al cincilea pe lista celor mai rapide).

CITEȘTE ȘI: STEAUA - AALBORG, JOI, Arena Naţională.STEAUA-AALBORG, LIVE TV, SCOR 6-0 

STEAUA București, RECORD ISTORIC EUROPA LEAGUE: Steaua a mai reușit joi un record, fiind prima echipă care înscrie de trei ori într-un meci din Europa League. Performanța echipei bucureștene a fost egalată rapid de PAOK Salonic, învingătoare acasă cu 6-1 contra lui Dinamo Minsk. Fundașul român Răzvan Raț a contribuit la trei dintre golurile gazdelor.

STEAUA, RECORD ISTORIC EUROPA LEAGUETot joi, Ante Coric, care a închis tabela în meciul Dinamo Zagreb — Astra, a devenit, la 17 ani și 157 de zile, al patrulea pe lista celor mai tineri marcatori din istoria Europa League. Cel mai tânăr este Romelu Lukaku, care avea 16 ani și 218 zile când a marcat pentru Anderlecht Bruxelles în poarta lui Ajax Amsterdam în sezonul 2009-2010, primul desfășurat sub denumirea Europa League.

Etichete: Claudiu Keșeru, Europa League, fotbal, Steaua Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE