Fotbaliștii Clubului Rapid, meci demonstrativ cu elevii şcolii Sfântul Nicolae din CapitalăFotbaliștii giuleșteni au jucat, marţi, un meci demonstrativ cu echipa școlii gimnaziale "Sfântul Nicolae" din Sectorul 1 şi le-au împărtășit pasionaților ”sportului rege” câteva dintre tainele acestui sport.

Fotbalistii Clubului Rapid, meci demonstrativ cu elevii scolii Sfantul Nicolae din Capitala
Fotbaliștii Clubului Rapid, meci demonstrativ cu elevii şcolii Sfântul Nicolae din Capitală

Evenimentul a fost organizat de Primăria Sectorului 1, în cadrul unui proiect mai ampla care presupune apropierea copiilor de sport, atât la şcoală cât şi în timpul liber.

"Eu îmi doresc o astfel de colaborare inclusiv cu elevii de liceu, nu doar de şcoală gimnazială. Anul trecut, am avut echipă de rugbz, anul acesta echipă de fotbal. Copiii trebuie să deprindă dorinţa de a face sport. Aceasta este şi o dorinţă a mea, ca tată. Ne dorim prin acest proiect să atragem sportivii de performanţă să vină către elevi", a declarat primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, prezent la meciul demonstrativ dintre elevii şcolii "Sfântul Nicolae" şi fotbaliştii de la FC Rapid. 

Potrivit parteneriatului cu administraţia locală, fotbaliştii giuleşteni vor merge în mai multe unităţi şcolare de pe raza Sectorului 1 pentru a cultiva pasiunea pentru sport şi pentru a descoperi noi talente.

Elevii care s-au remarcat în cadrul evenimentului au fost premiați de către membrii echipei de fotbal Rapid București.

Etichete: Dan Tudorache, FC Rapid, fotbal club rapid, fotbal la scoala, Sectorul 1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h