Fotbalistul Dănuţ Lupu, internat în stare gravă la spital. Ce diagnostic i s-a pusFotbalistul Dănuţ Lupu a fost internat, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş", sâmbătă seara, în prezent acesta fiind la Terapie Intensivă. 

Fotbalistul Danut Lupu, internat in stare grava la spital. Ce diagnostic i s-a pus (Foto 1923.ro)
Fotbalistul Dănuţ Lupu, internat în stare gravă la spital. Ce diagnostic i s-a pus (Foto 1923.ro)

"(Dănuţ Lupu-n.red.) este într-o stare gravă. Este internat la secţia de terapie intensivă. Dacă domnul Lupu sau membrii familiei lui vor dori să facă public diagnosticul, sunt liberi să o facă. A fost adus în spital sâmbătă seara. Nu mă pot pronunţa asupra prognosticului, pentru că este sub tratament. Pacientul este conştient în acest moment.". a declarat pentru Mediafax Cătălin Apostolescu, medic primar în cadrul secţiei de terapie intensivă de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Dr. Matei Balş". 

Potrivit unor apropiaţi ai fotbalistului, citaţi de ProSport, Dănuţ Lupu a fost internat cu dublă pneumonie. 

În vârstă de 48 de ani, Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel), câştigând cinci trofee.

La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998 şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

Etichete: boli infectioase, Danuț Lupu, internare spital, pneumonie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE