FOTOGRAFIA ZILEI: FLORI în GROPILE din Bucureşti. Reacţia VICEPRIMARULUI CAPITALEIFOTOGRAFIA ZILEI: FLORI în GROPILE din Bucureşti. Reacţia VICEPRIMARULUI CAPITALEI. Ciprian Ciucu, consilier PNL în cadrul Consiliului General al Municipiului București, a postat miercuri pe pagina sa de Facebook o fotografie surprinsă pe strada Ştirbei Vodă care a devenit în scurt timp virală. 

Flori in gropile din Bucuresti
Flori în gropile din Bucureşti
Foto: Ciprian Ciucu, consilier CGMB

FOTOGRAFIA ZILEI: FLORI în GROPILE din Bucureşti. Reacţia VICEPRIMARULUI CAPITALEI.

"De primăvară. București 2017.", este numele fotografiei postate pe internet de unul dintre consilierii CGMB. În imagine este surprinsă reacţia unei şoferiţe după ce vede în mijlocul străzii Ştirbei Vodă un ghiveci de flori într-o groapă, o formă de protest la care au recurs numeroşi români pentru a semnaliza gropile de pe drumurile patriei.

Ulterior, Cirprian Ciucu a postat şi un update la fotografia respectivă, reacţia viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, care i-a transmis un mesaj cu privire la lucrarile identificate de Administraţia Străzilor.  

"Administratia Strazilor Bucuresti a executat lucrari de reparatii / plombari cu mixtura stocabila pe arterele din tabelul de mai jos . Din cauza timpului nefavorabil , cu temperaturi negative, nu se pot realiza reparatii cu mixtura asfaltica "la cald" , drept pentru care aceste lucrari au un caracter provizoriu, urmand sa fie monitorizate",  a explicat Bădulescu.

Concluzia consilierului PNL a conchis respectiva postare:

"E mult, e puțin, eu nu-mi pot da seama. Cert este că activitatea trebuie să continue", a transmis Ciprian Ciucu.


FOTOGRAFIA ZILEI: FLORI în GROPILE din Bucureşti. Reacţia VICEPRIMARULUI CAPITALEI.


Etichete: Bucureşti, flori in gropi, Sectorul 1, viceprimarul Capitalei

0/6 COMENTARII
vasile
04 Apr 18:49
+0
VOTURI
-0
Oportunitate excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: vasileiuliu@gmail.com
vasile
19 Mar 08:55
+0
VOTURI
-0
Incepe rapid si castiga bani online! Oferim comision direct foarte mare. Castigi bani cu cel mai bun subiect de film! Ai alaturi o echipa puternica. Numai aici poti sa castigi bani multi! Proiect B: cel mai atragator! Venituri in crestere pentru toti. Viitor promitator! Ne dezvoltam rapid. Solicita acum detalii la adresa de email : vasileiuliu@gmail.com
Radu
16 Mar 16:06
+0
VOTURI
-0
E mult e putin, taxele noi le platim ? CA PROSTII ?
LNB
24 Feb 05:53
+0
VOTURI
-0
GROPILE POT FI "ASTUPATE" EVENTUAL CU CATE UN CUIER DE CARE SA FIE AGATATE DIVERSE "AFISE" CU "OCOLITI " "AICI SUNT BANII DVS"...POATE ESTE MAI BINE VAZUT ...DE DEPARTE DE LA PRIMARIE !!!
Cris
23 Feb 19:18
+0
VOTURI
-0
A executat pola.. strazile sunt pline de gropi, unde nici nu te astepti
Florea
23 Feb 10:41
+0
VOTURI
-0
Da, ma, asa e, e prea frig si de-aia nu-s strazile bune. Ma intreb oare cum o fi prin Suedia, Finlanda... Probabil ca aia au drumuri de pamant, ca asfaltul nu se prinde la rece.
Ma simt insultat de declaratia vicelui. Iarna e prea frig, vara e prea cald iar primavara si toamna probabil ca ploua prea mult. Omul continua seria de declaratii pentru prostii care l-au votat. Sa aveti parte doar de ele!

Si, trecand la poza, vad ca nu se agita nimeni de Golful parcat PE trecerea de pietoni sau de Citro-ul ala oprit DUPA semafor. Legea e doar pentru catei.
Nu-s parcari? Foarte bine, atunci nu veni cu masina!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE