Vama sub Lumini de Oscar 2015: Fotografia de sport extrem - un sport extrem, în sineCel mai mare festival de arte vizuale din România, Vama sub Lumini de Oscar, a organizat și la ediția aceasta curs pentru Fotografia de sport extrem, unul din cele mai dificile, din punct de vedere al executării, tipuri de fotografii de eveniment. Ce a ieșit în urma cursului puteți vedea în spectaculoasa galerie FOTO de mai jos. Festivalul continuă până în 30 august, cu evenimente de excepție, pe care vi le vom prezenta în zilele următoare. 

Cursurile festivalului Vama sub Lumini de Oscar (aflat la a șasea ediție) au debutat sâmbătă, la Vama Veche, reunind lectori de fotografie, film și pictură de renume internațional - unii din cei mai talentați artiști din domeniu - cu participanți entuziaști. Cursul de Fotografie de sport extrem, susținut de Mihai Ștețcu, fotograf oficial Red Bull, a fost urmat de un workshop la Expirat, la care cursanții au putut să aplice teoria pe practicanți de Parkour, veniți special în Vama Veche pentru eveniment. Organizarea nu a fost ușoară, având în vedere vremea care s-a pus de-a curmezișul proiectelor, dar rezultatele au fost absolut spectaculoase. Patru cursanți s-au făcut remarcați în mod special, fiind premianții acestui modul. Iată numele lor, și fotografiile câștigătoare: 

Ioannis Stamatogiannis - LOCUL 3
Liviu Lica 3 - LOCUL 3
Tanasciuc Tudor - LOCUL 2
Mona Papandron - LOCUL 1

CLICK PE FOTO:

 

 Tot sâmbătă, participanții la festival au avut ocazia să afle cum se realizează panoramele 3D, de la Marek Czarnecki, cum se face selecția și editarea fotografiilor, de la Cornel Lazia, prelucrarea fotografiilor, de la Luca Achim. Seara dedicată fotografiilor s-a încheiat cu excelentele vernisaje ale lui Valentin Dima și Cornel Lazia.  

Etichete: 2015, foto, review, vama sub lumini de oscar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h