Fotomodelul care a petrecut 3 nopţi pe aeroportul Otopeni a rămas iar blocată în zona de tranzitFotomodelul din Brazilia care a petrecut trei nopţi în Aeroportul Henri Coandă, săptămâna trecută, pentru că nu avea actele necesare intrării în România, a mai stat două nopţi în acelaşi aeroport, în acest weekend, pentru că nu a verificat data la care viza de scurtă şedere intră în vigoare.

Fotomodelul care a petrecut 3 nopti aeroportul Henri Coanda a ramas iar blocata in zona de tranzit
Fotomodelul care a petrecut 3 nopţi aeroportul Henri Coandă a rămas iar blocată în zona de tranzit
Foto: airlive.ro

De data aceasta, tânără spune că a obţinut o viză de scurtă şedere, însă nu a verificat data de la care intra în vigoare. Astfel, a fost nevoită să aştepte alte două nopţi în aeroport până când a intrat în vigoare viza, informează mediafax.ro.

Eloisa Bîrleanu este un fotomodel din Brazilia care săptămâna trecută a rămas blocată în zona de tranzit a Aeroportului Henri Coandă pentru că nu avea acetele necesare intrării în România. După trei nopţi în care a dormit în aeroport, tânără a plecat spre Milano.

"A stat în România ca turist şi legea spune că ai voie să stai 90 de zile fără viză în decurs de 180 de zile. Ea a depăşit acest termen şi după o săptămână s-a întors din nou în România. Colegii mei nu au mai putut s-o lase să intre în ţară. Putea să îşi cumpere bilet de avion şi să plece, însă a ales să stea în aeoport trei zile. Pe 23 februarie a plecat spre Milano", declara marţea trecută Fabian Bădilă, reprezentant al Poliţiei de Frontieră.

Deşi pare greu de crezut, tânără a trecut din nou printr-o situaţie similară şi timp de două zile a rămas blocată în zona de tranzit a Aeroportului Henri Coandă, reuşind să plece acasă abia luni, 29 februarie, la câteva minute după miezul nopţii. Eloisa Bîrleanu a obţinut o viză pentru scurtă şedere care era valabilă din data de 29 februarie. Tânăra spune că nu s-a uitat la data de pe acte şi a rămas din nou blocată în aeroport două zile, pentru că a ajuns în România pe 27 februarie.

"Pentru că avea viza de pe 29 februarie nu am putut s-o lăsam să intre în ţară. A stat din nou în aeroport", a precizat, pentru MEDIAFAX, Fabian Bădilă.

Etichete: aeroport, fotomodel, Henri Coandă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE