Fratele Paulei Seling, reținut cu scandal după ce a vandalizat un magazinPaul Seling, fratele cântăreței Paula Seling, este cercetat pentru acte de distrugere. Paul Seling a fost prins în timp ce încerca să vandalizeze, folosind vopsea de culoare galbenă, sediul unui magazin situat pe bulevardul București din Baia Mare.

Fratele Paulei Seling a vandalizat și sediul Uniunii Artiștilor Plastici și a comis și alte acte de distrugeri de-a rândul anilor. De altfel, el s-a şi „lăudat" cu faptele lui pe Facebook, postând imagini cu cladirile murdărite de vopsea, scrie Actual MM.

„În cursul nopții am monitorizat zona cu o patrulă formată din polițiști locali și în jurul orei 00:45 a fost surprinsă o persoană de sex masculin care avea asupra lui un rucsac care conținea cutii de vopsea galbenă, lichid care a fost vărsat de către acesta pe trotuarul unui magazin de pe bulevardul București. Persoana a fost reținută și dusă la sediul Poliției Locale și apoi predată Poliției municipiului Baia Mare", a declarat Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale.

Fratele Paulei Seling a fost amendat cu suma de 300 de lei de către polițiștii locali, iar cei de la Poliția municipiului Baia Mare îl cercetează acum pentru acte de distrugere. În declarația făcută în fața oamenilor legii acesta și-a recunoscut vina.

În urma declarației pe care noi am luat-o, persoana în cauză și-a recunoscut fapta anterioară. Mai mult decât atât, potrivit declarației lui, a mai savârșit și alte acte de vandalism în trecut cum ar fi cele asupra unui restaurant din Centrul Vechi, a unui sediu de firme de pe strada Victoriei, Colegiului Național „Gheorghe Șincai", Liceului de Arte precum și asupra Coloniei Pictorilor", a declarat Gheorghe Perian, șeful Poliției Locale din Baia Mare.

Pentru reținerea persoanei acuzate de vandalism, polițiștii locali au trebuit să recurgă la încătușare, deoarece era violent.

Etichete: acte vandalism, Baia Mare, Fratele Paulei Seling, Fratele Paulei Seling arestat, paul seling, vandalism

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h