Fraţii Cămătaru, eliberaţi din ARESTUL PREVENTIV. Ce au declarat la ieşirea din Penitenciarul RahovaCei mai periculoşi interlopi din România, Nuţu Cămătaru şi Sile Cămătaru, au fost eliberaţi vineri seară din arestul preventiv. Ei au ieşit împreună pe poarta închisorii Rahova.

Fratii Camataru, eliberati din arestul preventiv
Fraţii Cămătaru, eliberaţi din arestul preventiv

Magistraţii au decis să le înlocuiască măsura arestului preventiv cu una mai uşoară, arest la domiciliu. Nuţu Cămătaru a fost condamnat în februarie la 5 ani şi 5 luni de închisoare, iar fratele lui a primit 7 ani după gratii. Cei doi interlopi au primit pedepsele în dosarul bătăii cu Clanul sportivilor.

 

Scandalurile au avut loc chiar şi în Tribunal, unde Sile a scos un cuţit chiar în sala de judecată şi i-a ameninţat pe cei din clanul rival. Acum, şi Sile va face arest la domiciliu, deşi trebuia să rămână în arest într-un alt dosar în care este acuzat de proxenetism.

"Le mulţumesc jurnaliştilor care au spus adevărul la instanţă şi m-au pus liber din cauza lor. Şi dacă cu voi acolo mi-au făcut aşa de am stat 9 luni degeaba pentru acel reclamant care a făcut înţelegere cu poliţia, care a mai legat un chestor pe aici să scape de puşcărie, atunci am spus tot", a declarat Nuţu Cămătaru, potrivit romaniatv.

Etichete: Frații Camataru, fratii camataru arest la domiciliu, fratii camataru eliberati din arest preventiv, Nuţu Cămătaru, Sile Cămătaru

0/2 COMENTARII
vlad
22 May 11:26
+0
VOTURI
-0
Stai, deci au luat 5 si 7 ani si au stat doar 9 luni??? Astia sunt oameni care merita pedeapsa mai usoara??? Penibil, doar DNA-ul isi face treaba in tara asta... in rest toti tuns corupti
adrian
21 May 14:42
+0
VOTURI
-0
presaa ajuns sa ajute interlopii in ce lume traim si me mai miram de violuri omoruri

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE