Fraudă la Loteria Fiscală: sute de cereri respinse. Ce s-a întâmplatCâte 56 de lei a plătit Ministerul Finanțelor Publice pentru fiecare din cele 17.837 de bonuri câștigătoare. Câteva sute de cereri au fost respinse iar zeci de bonuri fiscale au fost invalidate, Fiscul suspectând fraude, potrivit realitatea.net.Frauda la Loteria Fiscala
Fraudă la Loteria Fiscală
Foto: opiniatimisoarei.ro

„Fondul de premiere alocat extragerii a fost de 1.000.000 lei, iar numărul total de cereri de revendicare înregistrate în vederea încasării premiilor a fost de 18.215. În urma verificărilor preliminare realizate de către administraţiile fiscale, s-a constatat că un număr de 313 cereri nu îndeplinesc condiţiile de validare a bonurilor fiscale, prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale (de exemplu informaţiile obligatorii erau ilizibile; documentele în baza cărora erau revendicate premiile nu erau bonuri fiscale)", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Finanțelor Publice. 

17.902 bonuri fiscale au fost validate de administrațiile fiscale și au fost luate în considerare la stabilirea valorii unui premiu. Astfel a rezultat un premiu în valoare de doar 56 de lei. 

Potrivit realitatea.net, nu toți deținătorii de bonuri câștigătoare și-au primit banii, după ce au fost plătite doar 17.837, 65 de bonuri fiscale fiind invalidate ca urmare a acțiunilor de control ale DGAF. Până la soluționarea anchetelor, plata acestor premii este suspendată.

Vezi mai multe pe realitatea.net.

Etichete: frauda loteria fiscala, Loteria Fiscala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE