FRF, apel disperat catre romani pentru meciul România-TurciaFederatia Romana de Fotbal a facut luni, prin intermediul site-ului oficial, un apel disperat catre romani.

Arena Nationala
Arena Nationala

Nationala Romaniei va disputa marti, de la ora 21:00, pe National Arena, un meci foarte important cu nationala Turciei, insa suporterii romani nu s-au inghesuit deloc la bilete, informează ziare.com.

Astfel, cu o zi inainte de meci, doar 15.000 de bilete au fost vandute, iar FRF le cere fanilor sa-si cumpere tichete.

"Ne-am fi dorit ca relatarile de azi ale presei noastre scrise si ale celei audio-vizuale sa reflecte realitatea.

Numai ca, din pacate, biletele pentru decisivul joc de maine, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, contra Turciei, nu s-au epuizat.

Dimpotriva, pana in momentul de fata nu au fost achizitionate decat aproximativ 15.000 de bilete, iar jucatorii si componentii staff-ului tehnic al echipei noastre nationale fac un nou apel catre suporterii tricolorilor, care si-au incurajat atat de frumos favoritii in jocul cu Ungaria, sa vina la stadion, maine, in numar cel putin la fel de mare. Vineri, internationalii romani i-au simtit pe fani alaturi de ei si stiu ca impreuna vom putea face, pe 10 septembrie a.c., pasul decisiv catre play-off.

Aducem la cunostinta opiniei publice faptul ca azi, 9 septembrie a.c., casele de bilete ale Arenei Nationale (Bulevardele Basarabia si Pierre de Coubertin, precum si strada Maior Ion Coravu) vor fi deschise intre orele 11.00-19.00. Maine, in ziua meciului, casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si cele din strada Maior Ion Coravu vor fi deschise de la ora 11.00 pana la ora 19.00, iar cele din Bulevardul Basarabia intre orele 11.00-17.00. In plus, in intervalul orar 11.00-19.00, bilete vor putea fi achizitionate si de la Receptia Casei Fotbalului, intrarea facandu-se DOAR prin strada Sergent Vasile Serbanica.

Sunt disponibile bilete la toate categoriile de preturi (20, 40, 80, 160, 400, 600 si 800 de lei).

Va asteptam la Arena Nationala, multumindu-va pentru atmosfera creata la meciul contra Ungariei si pentru modul in care ii veti purta pe tricolori spre victorie si maine seara", se arata in comunicatul postat de site-ul oficial al FRF.

Etichete: Arena Naţională, bilete, românia-turcia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE