FRF: Meciul amical România-Spania se va disputa la Cluj. Partida cu Lituania, la GiurgiuFederaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat vineri locurile de disputare pentru meciurile amicale cu Lituania şi Spania. Chiar dacă oficialii primăriei Capitalei spun că Arena Naţională s-ar putea redeschide în această lună, cele două jocuri se vor disputa la Giurgiu, respectiv Cluj Napoca. Anunţul FRF vine la scurt timp după ce primarul interimar al capitalei, Răzvan Sava, a declarat că Arena Naţională din Bucureşti va fi redeschisă cel mai târziu pe 21 martie.

FRF: Meciul amical Romania-Spania se va disputa la Cluj. Partida cu Lituania, la Giurgiu (Foto sptfm.ro)
FRF: Meciul amical România-Spania se va disputa la Cluj. Partida cu Lituania, la Giurgiu (Foto sptfm.ro)

Partida cu Lituania se va disputa pe arena "Marin Anastasovici" în data de 23 martie, ora 20:00, iar întîlnirea cu Spania va avea loc patru zile mai târziu, pe 27 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45.

Anghel Iordănescu a fost cel care a insistat ca meciul cu Lituania să se dispute la Giurgiu. Chiar după ce s-a întors de la Paris, selectionerul naţionalei i-a anunţat pe oficialii FRF: "Meciul cu Lituania se va desfăşura la Giurgiu. Nu s-a hotărât, dar asta spun, că cer să se joace la Giurgiu", a menţionat acesta, citat de prosport.ro. 

Preţurile biletelor nu au fost stabilite, ele urmând să fie anunţate zilele următoare.

Etichete: Arena Naţională, Cluj, frf, giurgiu, Meciul amical România-Spania, partida cu Lituania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE