FRF: partida România – Norvegia se va juca pe Arena Naţională din CapitalăFederaţia Română de Fotbal a anunţat la UEFA locul de disputare al partidei pe care prima reprezentativă o va juca în octombrie, pe teren propriu, împotriva Norvegiei, în preliminariile Euro-2020, infomrează site-ul FRF.

Arena Nationala
Arena Națională

Partida România – Norvegia va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti, la 15 octombrie, de la ora 21.45. Va fi meciul cu numărul 8 al tricolorilor în actuala campanie de calificare la turneul final de anul viitor, găzduit în 12 oraşe europene, inclusiv la Bucureşti.

Până în octombrie, România mai are programate două jocuri în ţară, la 5 septembrie, de la ora 21.45, România – Spania, tot la Bucureşti, pe Arena Naţională, şi în 8 septembrie, de la ora 19.00, România – Malta, la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană.

Arena Naţională va găzdui patru partide de la Euro-2020, trei din grupa C (14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală (29 iunie 2020). În cazul calificării, naţionala României va juca cel puţin două partide din faza grupelor pe Arena Naţională.

Etichete: Arena Naţională, frf

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE