Frig și zăpadă, săptămâna viitoare, în Capitală. PROGNOZA PE 3 ZILEVremea devine friguroasă, iar vântul va bate cu putere în următoarele zile. De asemenea, ploile care vor cădea se vor transforma în lapoviţă şi, în unele zone, chiar în ninsoare.

Vin ninsorile in Capitala
Vin ninsorile în Capitală

În Capitală, duminică, vremea va rămâne mai caldă decât în mod obişnuit, cu 13...15 grade în orele amiezii, cu toate că norii vor domina cerul şi din când în când scutura câţiva stropi de ploie.

Temperaturile scad luni, unde la amiază nu vor fi mai mult de 11 grade. Norii vor domina cerul, vântul şi face simţită prezenţa, dar din când în când este posibil să se zărească şi câteva raze de soare. Spre seară, în schimb, şi mai ales noaptea începe să plouă şi trecător va fi lapoviţă.

Marți va fi din ce în ce mai frig, iar mercurul in termometre se opreşte peste zi la 3...4 grade. Ziua vor fi lapoviţe, ninsori şi poate câţiva stropi de ploaie, dar seara şi noaptea vorbim numai despre ninsoare. Vântul are şi el din când în când unele răbufniri nervoase, accentuând senzaţia de rece, scrie romaniatv.net.

Etichete: frig, ninsori, prognoza, zapada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE