Fuego renunţă la numele de scenă. Cum se numeşte, de fapt, artistulFuego renunţă la celebrul său nume de scenă. Artistul se va promova cu numele său real: Paul Surugiu. Anunţul a fost făcut pe Facebook.

Fuego renunta la numele de scena. Cum se numeste, de fapt, artistul (Foto cancan.ro)
Fuego renunţă la numele de scenă. Cum se numeşte, de fapt, artistul (Foto cancan.ro)

"Mi se pare că e vremea, după cum afirmam și ieri într-un material pe care-l găsiți mai jos, de la Observatorul Antenei 1, să renunț treptat la numele de FUEGO! Nu știu sincer cât de ușor le va fi glumeților să digere schimbarea aceasta și să găsească noi poante, unele mai reușite altele mai limitate, pe seama numelui PAUL SURUGIU! Sincer, m-am înțeles bine cu Fuego! La începuturi vorbea despre ce cântam, mai apoi am zis că trebuie să-l impun, ulterior numele devenise cunoscut și oamenii mă identificau. Acum e deja pe buzele oamenilor și ușor pot reveni la numele meu! Oricum, dincolo de toate acestea, actul artistic este cel care ne diferențiază!

Am ajuns într-o altă etapă a carierei mele și știu că pot face mult mai mult pentru publicul și admiratorii mei! Cu sentimentul acesta m-am trezit de dimineață! Ce-i drept, destul de istovit după turul de forță pe care-l am, la care am ajuns abia la mijloc – minunatul turneu ACASĂ DE CRĂCIUN! Nu disper, colindele mă revigorează și merg mai departe pentru public și pentru satisfacția mea! Iubesc să fiu pe scenă! Zi frumoasă să avem! Vă aștept astă seară la Ploiești, la FILARMONICĂ, unde jucăm și cea de a doua reprezentație, pe 23 decembrie!", a scris Fuego, conform realitatea.net. 

Etichete: Fuego, nume de scena, paul surugiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE