Funcţionar de la Starea Civilă a Sectorului 1, suspect că a falsificat certificate de naştereUn funcţionar din cadrul Direcţiei Publice de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Sector 1 din Capitală este suspectat că ar fi falsificat mai multe certificate de naştere, anunţă, joi, Primăria Sectorului 1.

Starea Civila Sector 1
Starea Civilă Sector 1

Potrivit unui comunicat de presă emis, joi, de Primăria Sectorului 1, în urma unui control demarat la începutul lunii iunie la departamentul de Stare Civilă Sector 1, există suspiciuni că unul dintre funcţionari ar fi falsificat în mai multe rânduri certificate de naştere.

"Această persoană ar fi preluat în mod ilegal cereri de eliberare a unor certificate de naştere în afara departamentului de Stare Civilă Sector 1, după care le soluţiona în interiorul instituţiei şi le preda tot ilegal beneficiarului în exteriorul clădirii unde se desfăşura activitatea", se arată în comunicat.

Suspiciunile de fals în acte au apărut în urma unui control care se desfăşoară din trei în trei luni, demarat de către Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor a Municipiului Bucureşti.

Etichete: falsificat acte, Sector 1, Starea Civilă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE