Funcționari de la Primăria Sector 5 ar fi falsificat semnături pe listele electoraleALEGERI BUCUREŞTI 2016. Procurorii DNA fac verificări privind suspiciunea potrivit căreia funcționari din Primăria sectorului 5 al municipiului București s-ar fi folosit de datele personale ale unor persoane fizice, date de care au luat cunoștință în exercitarea atribuțiilor de serviciu, și ar fi falsificat o parte dintre semnăturile de pe listele electorale, au declarat surse, pentru Agerpres. 

Functionari de la Primaria Sector 5 ar fi falsificat semnaturi pe listele electorale (Foto cetateanul.net)
Funcționari de la Primăria Sector 5 ar fi falsificat semnături pe listele electorale (Foto cetateanul.net)

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Potrivit acestora, mai mulți angajați din cadrul Consiliului Local al Sectorului 5 ar fi adunat datele personale, respectiv nume, prenume, CNP, adresa de domiciliu ale unor locuitori ai sectorului 5, creându-și în acest fel baze de date.

În cauză există suspiciunea că aceste baze de date ar fi fost constituite cu persoanele aflate în evidența Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru acordarea certificatelor cu grad de handicap, au precizat sursele citate.

PERCHEZIŢII DNA la Primăria Sector 5. Vanghelie: "Candidatura mea nu mai poate fi oprită" 

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Procurorii DNA au descins, vineri, la Primăria Sectorului 5, într-un dosar ce vizează falsificarea de liste electorale, în 2016. Marian Vanghelie, care candidează pentru un nou mandat de edil al sectorului, este vizat în acest dosar. Procurorii fac mai multe percheziţii în acest dosar, atât în Bucureşti cât şi în Ilfov.

Conform acestora, funcționari din cadrul comisiei pentru acordarea gradului de handicap ar fi pretins și ar fi primit sume de bani pentru eliberarea certificatelor de handicap, prelungirea acestora sau preschimbarea gradului de handicap, parte dintre beneficiari neîndeplinind condițiile legale în acest sens.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. În acest mod, funcționarii și-ar fi constituit o bază de date privindu-i pe unii dintre locuitorii sectorului 5, date care ar fi fost folosite pentru a fi întocmite listele electorale cu numărul minim de susținători pentru înscrierea în procesul electoral pentru funcția de primar la alegerile din 2016.

ALEGERI BUCUREŞTI 2016. Procurorii fac verificări privind suspiciunea că, pentru obținerea numărului de semnături necesare pentru înscrierea în procedura electorală de alegere în funcția de primar a lui Marian Vanghelie, funcționari din cadrul Primăriei sectorului 5 s-ar fi folosit de aceste date, ar fi permis accesul unor persoane neautorizate la aceste informații și ar fi falsificat o parte dintre semnăturile executate pe aceste liste de strângere a semnăturilor, în scopul de a strânge numărul minim de semnături solicitat de legea electorală, au arătat sursele citate de Agerpres. 

Etichete: falsificare semnaturi, functionari primaria sector 5, liste electorale, Marian Vanghelie, Sectorul 5, semnături

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE