Fundația fostului premier Victor Ponta a primit personalitate juridicăJudecatoria sectorului 5 a admis joi cererea de acordare a personalitatii juridice asociatiei infiintata de Victor Ponta, "Black Sea Regional Cooperation Projects 2020".

CNATDCU a analizat lucrarea de doctorat scrisa de Ponta si recomanda retragerea titlului de doctor
CNATDCU a analizat lucrarea de doctorat scrisă de Ponta și recomandă retragerea titlului de doctor
Foto: realitatea.net

"Admite cererea formulata de Asociatia Black Sea Regional Cooperation Projects 2020. Dispune inscrierea ca persoana juridica in registrul special al instantei a asociatiei cu denumirea Asociatia Black Sea Regional Cooperation Projects 2020. Cu apel care se depune la Judecatoria sector 5 Bucuresti in 5 zile de la pronuntare pentru petenta si de la comunicare pentru Ministerul Public", se arata in decizia luata de judecatori, citata de Hotnews.ro.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a facut vineri, pe 15 ianuarie, primele declaratii cu privire la fundatie, iar luni Dragnea si Ponta au avut o intalnire scurta la sediul partidului.

"Ramane sa ne vedem din nou saptamana viitoare. In mare, nu pleaca din PSD Victor Ponta, nu isi face alt partid Victor Ponta. Fundatia pe care a infiintat-o este o actiune a lui, in care eu il sprijin. Il ajut cu tot ce pot, in limitele legii si in limitele bunului simt. In primul rand, il sprijin moral, adica il incurajez sa mearga mai departe cu aceasta fundatie", a precizat atunci Dragnea.

Liderul PSD a adaugat ca "orice coleg e liber sa se alature fundatiei, cu o singura conditie: sa nu afecteze activitatea pe care trebuie sa o aiba in partid". "PSD, in 2016, este conectat la foarte multe actiun", a spus Dragnea.

Etichete: fundatie ponta, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE