Funeriu: în unele sectoare din Bucureşti şcolile nu sunt pregătite pentru noul anDaniel Funeriu
Daniel Funeriu

Ministrul Daniel Funeriu s-a aflat, vineri, în municipiul Arad, unde a vizitat câteva instituţii de învăţământ, el fiind întrebat de jurnalişti dacă şcolile sunt pregătite pentru începerea anului de studiu, notează Mediafax.  "Întotdeauna când primesc această întrebare la Arad, la Braşov şi în alte oraşe din România, răspunsul este da, sunt pregătite. Când primesc această întrebare în oraşe precum Iaşi, în unele sectoare din Bucureşti şi altele (localităţi - n.r.), răspunsul este nu, pentru că autorităţile publice locale nu şi-au făcut datoria. Guvernul a sprijinit, prin aproximativ 100 de milioane de euro, anul trecut, investiţiile în şcoli", a spus Funeriu.   Ministrul a afirmat că "în unele localităţi primarii preferă să renoveze primăria, să o facă de cinci stele, dar să lase şcoala".

Etichete: funeriu, scoli bucuresti

0/0 COMENTARII
Vasilica
19 Aug 18:52
+0
VOTURI
-0

Nu zau,domnule ministru!Colegul Videanu nu si-a facut datoria in privinta scolilor bucurestene!Inca nu a terminat Sorin Oprescu de inventariat toate "ispravile" lui Videanu si ale firmelor portocalii!

rds
19 Aug 22:10
+0
VOTURI
-0

Pai da , Videanu era ocupat cu bordurile si cum sa-si faca el o firma si sa obtina contracte pana in 2014... Ce ne mai trebuie scoli echipate cand avem borduri schimbate?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE