Furt incredibil în Capitală: Un generator de 2,5 tone a dispărut în câteva secundeLIVIU MARGHIDAN
LIVIU MARGHIDAN

Generatorul uriaş, de 2,5 tone, aparţine directorului de imagine Liviu Mărghidan, cel care semnează imaginea în filme ca "Tatăl fantomă", "Portretul luptătorului la tinereţe", "Amintiri din Epoca de Aur", "Medalia de onoare" şi "California Dreamin'".

"Era pus pe o platformă cu două axe, vizavi de stadionul Rapidului, pe lângă blocul turn de pe Calea Giuleşti. E un generator mare, cât o maşină, are 2,5 tone", spune Mărghidan pentru REALITATEA.NET.

Unul dintre martori a spus că a văzut o Dacie break care a ridicat generatorul, în jurul orei 21. Cu câteva zeci de minute înainte, în apropierea generatorului ar fi oprit un autoturism BMW cu numere străine. Cei din BMW au coborât, au cercetat generatorul pentru un timp şi apoi au plecat.

Potrivit lui Mărghidan, un astfel de generator valorează aproximativ 20.000 de euro. Este al treilea generator de cinematografie care dispare din Bucureşti în ultimele trei luni, spune directorul de imagine.

Ciudatul caz este anchetat de secţia 20 de Poliţie din Bucureşti. "Am primit o plângere, cazul este în curs de cercetare. Furtul a avut loc în jurul orelor 21-22, pe Calea Giuleşti, undeva în zona Prunaru", spune agentul de serviciu Mihai Iordache.


Etichete: furt

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE