FURTUNĂ BUCUREŞTI. Copaci căzuţi în CAPITALĂ, ZECI de MAŞINI AVARIATE. COD PORTOCALIUFURTUNĂ BUCUREŞTI. Copaci căzuţi în CAPITALĂ,  ZECI de MAŞINI AVARIATE. COD PORTOCALIU. Un copac căzut marţi peste o aripă a spitalului Obregia din Capitală fiind necesară evacuarea pacienţilor şi a medicilor. Până la această oră, vântul puternic a doborât 65 de copaci, mai multe intervenţii sunt în desfăşurare, iar în aşteptare sunt zeci de solicitări.

Furtuna in Bucuresti
Furtună în Bucureşti
Foto: Octav Drăgan (facebook.com/octav.dragan)

FURTUNĂ BUCUREŞTI. Copaci căzuţi în CAPITALĂ,  ZECI de MAŞINI AVARIATE. COD PORTOCALIU Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat marţi avertizările de vânt puternic şi ploi, cinci judeţe fiind sub avertizare până la ora 23.00, în timp ce alte 14 judeţe au fost sub cod galben pînă la ora 18:00. Meteorologii spun că va ploua în majoritatea zonelor şi va fi vânt puternic mai ales în sudul, sud-estul şi vestul ţării. În Capitală, pe parcursul zilei mai mulţi copaci s-au prăbuşit peste maşini. Unul dintre incidente a avut loc pe bulevardul Dinicu Golescu, unde un arbore a căzut peste un taximetru, iar taximetristul a fost rănit şi dus la spital. Situaţia la ora 20.00 arată că peste 65 de copaci au fost smulşi de vânt în Capitală, fiind avariate 45 de autoturisme. De pe faţada unui imobil situat pe strada Schitu Măgureanu cad elemente de construcţie, scrie news.ro.

UPDATE 21.10. În Bucureşti sunt 65 copaci căzuţi şi 45 de autoturisme au fost avariate.

Echipajele ISU intervin în mai multe puncte din Capitală, iar zeci de solicitări sunt în aşteptare.

UPDATE 18:47 Ultimul bilanţ al ISU Bucureşti-Ilfov arată că au fost doborâţi 54 de copaci, au fost avariate 41 de maşini şi s-a intervenit pentru îndepărtarea unui panou publicitar desprins, a unei porţi căzute, dar şi a unui stâlp rupt.

FURTUNĂ BUCUREŞTI. Copaci căzuţi în CAPITALĂ,  ZECI de MAŞINI AVARIATE. COD PORTOCALIU. "Sunt peste zece intervenţii în desfaşurare în acest moment. Din cauza vântului, se desprind elemente de construcţie de pe acoperişul locuinţelor", au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit acestora, se intervine pe străzile Herţa şi Covasna, dar şi pe DN 1 pentru îndepărtarea unor bucăţi de tablă desprinse din acoperişuri sau a unor elemente de construcţie.

De asemenea, se intervine pe strada Basarabia, pe Calea Victoriei, pe strada Ilioara pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe maşini sau carosabil.

FURTUNĂ BUCUREŞTI. Copaci căzuţi în CAPITALĂ,  ZECI de MAŞINI AVARIATE. COD PORTOCALIU.

Etichete: Bucureşti, furtună Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE