Furtună în Bucureşti şi Ilfov. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt, două persoane fiind răniteMai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt în Bucureşti şi Ilfov. Două persoane au fost rănite.

Furtuna Bucuresti
Furtună Bucureşti

Zona Capitalei a fost afectată de o furtună, sambătă după-amiază. Pe Domeniul Stirbey, acolo unde avea loc un festival dedicat copiilor, o femeie a fost rănită, dupa ce un copac a căzut. Potrivit unor martori, femeia a fost transportată la spital cu o ambulanță privată.

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență intervin, după ce 28 copaci au fost rupți de furtună și au căzut pe străzi, dar și peste mașini.

Potrivit ISU Bucureşti, 4 autoturisme au fost avariate, iar un panou publicitar și mai multe elemente de construcție au fost afectate de vântul puternic.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în mai multe cazuri în care copacii au fost doborâţi de vânt în Bucureşti. 

 

 

Etichete: Bucureşti, furtuna, furtună Bucureşti, vijelie bucuresti

0/1 COMENTARII
Cristian
17 Jun 20:25
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala munca pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h