FURTUNĂ PE BOSFOR, noul serial turcesc de la KANAL D, pe primul loc în audiențeFURTUNĂ PE BOSFOR, KANAL D: Noul serial turcesc lansat de KANAL D asearăFURTUNĂ PE BOSFOR, a fost pe primul loc la nivel național, în ceea ce privește audiențele.

FURTUNA PE BOSFOR, noul serial turcesc de la KANAL D, pe primul loc in audiente
FURTUNĂ PE BOSFOR, noul serial turcesc de la KANAL D, pe primul loc în audiențe
Foto: serialeturcesti.ro

FURTUNĂ PE BOSFOR, KANAL D: 

Producția difuzată de Kanal D a plasat postul pe primul loc pe interval la nivelul întregii țări, informează paginademedia.ro.

La orașe, turcii au fost pe locul doi, după Pro TV. Pe segmentul comercial 18-49, serialul a fost pe locul trei, după Antena 1. Diferența a fost mai mică decât avansul pe care îl avea în mod normal postul Intact în fața Kanal D pe targetul comercial.

FURTUNĂ PE BOSFOR, KANAL D: 

NAȚIONAL: La nivelul întregii țări, aproape un milion și jumătate de români s-au uitat la primul episod al serialului Furtună pe Bosfor. Kanal D a fost pe prima poziție, urmat de Pro TV (cu aproape 1,3 milioane de români) și de Antena 1, cu 830.000.

URBAN: La orașe, serialul de pe Kanal D a fost pe poziția a doua, după Pro TV. O medie de 760.000 de telespectatori în mediul urban pentru serial, față de aproape 800.000 pentru Pro TV. Locul trei pentru Antena 1, cu aproape jumătate de milion de telespectatori.

FURTUNĂ PE BOSFOR, KANAL D: 

COMERCIAL: Pe targetul comercial, primul episod din Furtună pe Bosfor a fost pe poziția a treia. Pe primul loc a fost Pro TV, cu aproape jumătate de milion de telespectatori între 18 și 49 ani, urmat de Antena 1, cu 267.000 de persoane. Kanal D, locul trei, a avut o medie cu serialul de 247.000 de telespectatori între 18 și 49, cu doar 20.000 sub Antena 1, diferență mult mai mică decât de obicei

Etichete: furtuna pe bosfor, kanal d, serial turcesc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE