Furturi în serie comise de o femeie de 51 de ani din București. Victimele ei: persoane în vârstăO femeie de 51 de ani a fost prinsă de polițiști imediat după săvârşirea unui furt din locuinţa unui bărbat, în vârstă de 90 de ani, din sectorul 6. Femeia se afla deja sub supravegherea poliției fiind principala suspect în cazul unui alt furt din locuință, comis la mijlocul lunii decembrie 2015. 

Furturi in serie comise de o femeie de 51 de ani din Bucuresti. Victimele ei: persoane in varsta
Furturi în serie comise de o femeie de 51 de ani din București. Victimele ei: persoane în vârstă

Marţi, 12 ianuarie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant o femeie, în vârstă de 51 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt din locuinţa unui bărbat, în vârstă de 90 de ani, din sectorul 6.

La data de 16 decembrie 2015, poliţişti din cadrul Secţiei 25 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că o femeie a pătruns în locuinţa sa, de unde i-a sustras mai multe bunuri, printre care un telefon mobil şi un ceas, precum şi o sumă de bani.

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificată o femeie, bănuită de săvârşirea faptei. Polițiștii au început sp o supravegheze pe femeie, întrucât existau indicii conform cărora aceasta intenţiona să comită o altă infracțiune.

Astfel, la data de 12 ianuarie, femeia a fost observată, în jurul orei 13.00, în timp ce a abordat un bărbat, în vârstă de 90 de ani, împreună deplasându-se către blocul de domiciliu al acestuia, de unde femeia a fost observată ieşind grăbită, după aproximativ 30 de minute.

Cea în cauză a fost oprită de poliţişti care, în urma controlului corporal efectuat, au găsit asupra acesteia un portofel cu o sumă de bani şi actele victimei, precum şi două telefoane mobile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de furt calificat, cu femeia în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.

Etichete: furt, locuinţă, Poliţia Capitalei

0/1 COMENTARII
elena
13 Jan 16:18
+0
VOTURI
-0
O METODA CONFORTABILA DE FACUT BANI ! EDITURA EPUBLISHERS CAUTA COLABORATORI in tara si strainatate pentru a face reclama pe internet pentru CARTI ELECTRONICE . Avem cel mai puternic sistem cu care dumneavoastra puteti castiga bani in confortul propriei case, in fata calculatorului, fara stres, fara sefi, fara obligatii. Oferim instruire completa si gratuita, de exceptie. Cereti urgent mai multe detalii scriind cuvantul ,,FRANCIZA” la adresa de email:  mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE