Fuziunea UNPR-PPDD, aprobată de Conferința Națională a UNPR și de Congresul PPDDConferința națională a UNPR și Congresul PPDD, reunite în ședință comună, au aprobat în unanimitate fuziunea prin absorbție a PPDD de către UNPR, informează formațiunea condusă de Gabriel Oprea.

Fuziunea UNPR-PPDD, aprobata de Conferinta Nationala a UNPR si de Congresul PPDD
Fuziunea UNPR-PPDD, aprobată de Conferința Națională a UNPR și de Congresul PPDD
Foto: gandul.info

Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Gabriel Oprea a salutat decizia PPDD de a se alătura "unui partid serios care își respectă partenerii", anunță formațiunea printr-un comunicat de presă.

"Vreau să ştiţi că în plan organizatoric suntem şi vom fi tot mai puternici. Noi aveam 358.000 de membri de partid înscrişi la Tribunal, cel mai mare partid din România - PSD avea vreo 500.000, iar celelalte, vreo 100.000 de membri înscrişi. În ultimele 2 luni s-au mai înscris în UNPR peste 70.000 de români. Sunt convins că şi cu dumneavoastră, în momentul de faţă suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR. De la 1 septembrie, vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizaţii UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat şi pe care împreună trebuie să-l aplicam. (...) Vreau să aveţi încredere în mine şi în echipa de conducere a partidului nostru", a transmis Gabriel Oprea.

Alături de președintele UNPR, la conferință a fost prezentă conducerea partidului, parlamentari UNPR, președinți de organizații și membri ai partidului.

Etichete: fuziune, gabriel oprea, unpr ppdd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE