Gabriel Cotabiță a fost supus unor noi analize. CE AU SCOS LA IVEALĂGabriel Cotabiță a fost supus unor noi investigații medicale. Artistul a făcut un nou RMN cerebral, iar rezultatele au indicat zone cu leziuni grave, potrivit unor surse apropiate cântărețului.

Medicii ii dau slabe sanse de supravietuire artistului Gabriel Cotabita. Anuntul facut de familie
Medicii îi dau slabe șanse de supraviețuire artistului Gabriel Cotabiță. Anunțul făcut de familie

"Starea lui Gabriel Cotabita este foarte grava. Un alt RMN a pus in evidenta prezenta unor zone de leziuni cerebrale grave. Tulburarea severa de ritm cardiac care a provocat stopul cardiorespirator a scazut debitul sanguin cerebral si implicit oxigenarea creierului a fost precara. De aceea se vorbeste despre leziuni cerebrale greu cuantificabile, in acest moment", a precizat sursa citata, conform Ziare.com.

Cotabita se afla internat in Sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca, fiind in status post stop cardio-respirator, resuscitat si necesitand ventilatie mecanica.

Citește și Adrian Enache: Gabriel Cotabiţă a intrat în MOARTE CEREBRALĂ

Starea pacientului este grava dar stabila, anunta, luni, un comunicat al Spitalului Floreasca.

Investigatiile complexe facute de la internarea lui Cotabita si pana in prezent indica cea mai probabila cauza a stopului cardio-respirator o tulburare severa de ritm cardiac, produsa in contextul unor afectiuni cardio-vasculare preexistente, "fiind excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonara si accidentul vascular cerebral", se mai arata in comunicatul citat.

 

Etichete: Gabriel Cotabiță, Spitalul Floreasca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE