Gabriel Cotabiță, GĂSIT INCONȘTIENT. Artistul a suferit un STOP CARDIORESPIRATORCunoscutul cântăreţ Gabriel Cotabiţă a fost găsit în stare de inconştienţă la hotelul Hilton din Capitală. Artistul a suferit un stop cardiorespirator în timp ce se afla la o oră de fitness și se află acum în stare critică la Spitatul de Urgență Floreasca.

Gabriel Cotbita a suferit un STOP CARDIO-RESPIRATOR
Gabriel Cotbiță a suferit un STOP CARDIO-RESPIRATOR

În jurul orei 17, Gabriel Cotabiţă a ieşit din sala de operaţie, unde i s-a făcut o intervenţie specială numită angiografie, după care a fost mutat într-un salon. Această intervenţie presupune un examen la nivelul sistemului circulator prin care se verifică vasele de sânge, pentru a se putea vedea dacă există anumite probleme.

Cele trei fiice ale artistului au ajuns la spitalul Floreasca imediat după ce au fost anunțate că artistul a suferit un stop cardiorespirator în timp ce se afla la sala de fitness a hotelului Hilton, scrie libertatea.ro. Potrivit România TV, prof. dr. Șerban Brădișteanu a preluat cazul acestuia.

Artistul avea probleme cu inima și a mai suferit două infarcturi.

Medicii de la SMURD l-au resuscitat pe cântărețul Gabriel Cotabiță, după ce artistul ar fi intrat în stop cardiorespirator. Angajaţii hotelului Hilton au sunat la 112, anunţând că artistului i s-a făcut rău, potrivit antena3.ro.

În incinta hotelului se afla şi un medic universitar, care a început imediat resuscitarea lui Gabriel Cotabiţă şi a continuat-o până în momentul sosirii echipajului SMURD.

Potrivit unor surse, starea artistului este una critică, el este conectat la aparate.

Solistul Gabriel Cotabiță a fost apoi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca și se află în stare gravă, scrie observator.ro.

Gabriel Cotabiţă este interpret al unora dintre cele mai cunoscute melodii de dragoste româneşti, între care "Te rog, domnişoară, nu pleca", "Prima iubire şi ultima", "Raiul e pe pământ", "Noapte albastră" şi "Balada timidului etern".

Etichete: Gabriel Cotabiță, hotel, inconștient, medici, resuscitat, stop cardio-respirator

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE