Gabriel Cotabiță, aflat de 6 zile în comă, a dat primele semne de activitate cerebralăMedicii anunță că lupta pentru viața artistului Gabriel Cotabiță nu este încă pierdută, întrucât artistul ar fi dat miercuri primele semne de activitate cerebrală.

Gabriel Cotabita, aflat de 6 zile in coma, a dat primele semne de activitate cerebrala
Gabriel Cotabiță, aflat de 6 zile în comă, a dat primele semne de activitate cerebrală
Foto: bzv.ro

Gabriel Cotabiță se află de 6 zile conectat la aparate, internat în Secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, fiind în status post stop cardio-respirator. 

Conform unor surse din spital, încă sunt speranțe pentru solist, deoarece, la unul dintre controalele medicale, acesta ar fi avut reflexe, ceea ce presupunea activitate cerebrala, scrie libertatea.ro.

CITEȘTE ȘI: Gabriel Cotabiță a fost supus unor noi analize. CE AU SCOS LA IVEALĂ

"Are reflexe slabe, dar faptul ca ele exista arata ca mai sunt sperante pentru viata lui. Confirma astfel existenta impulsurilor electrice in creier. Nu este in moarte cerebrala. Se afla de sase zile in coma. Dupa ce vor fi oprite aparatele, s-ar putea vedea reactia organismului", spunea, miercuri, pentru Libertatea, o sursa din randul personalului medical, care a intrat in contact cu echipa care il monitorizeaza permanent pe Cotabita.

Etichete: activitate cerebrală, coma, Gabriel Cotabiță, reflexe, Spitalul Floreasca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE