Gabriel Cotabiţă, transferat la Spitalul Elias, marţi dimineaţă. Mănâncă şi merge singurGabriel Cotabiţă a fost transferat, marţi dimineaţă, de la Spitalui Floreasca la Spitalul Elias din Capitală, unde îşi va continua recuperarea.

Gabriel Cotabita, transferat la Spitalul Elias, marti dimineata
Gabriel Cotabiţă, transferat la Spitalul Elias, marţi dimineaţă
Foto: realitatea.net

Gabriel Cotabiţă a fost externat de la Spitalui Floreasca şi transferat, în această dimineaţa, la Spitalul Elias din Capitală, unde îşi va continua recuperarea. Medicii au decis că artistul nu mai are nevoie de terapie intensivă, acesta a început să mănânce şi să meargă singur, informează evz.ro.

După ce a stat mai bine de o lună la Floreasca, Gabrile Cotabiţă îşi va continua recuperarea la Spitalul Elias unde va face atât şedinţe de fizioterapie, cât şi de consiliere psihologică.

Pe 8 mai, Cotabiţă a fost internat la Spitalul Floreasca, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de fitness a unui hotel de lux din Capitală. Cântăreţul a suferit un stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de medicii SMURD. Pe 11 mai, medii de la Floreasca au făcut primul anunţ oficial cu privire la starea cântăreţului. Doctorii care s-au ocupat de Cotabiţă au declataz atunci că artistul a suferit o tulburare severă de ritm cardiac.

"Investigaţiile complexe de la internare până la momentul de faţă indică drept cauza cea mai probabilă a stopului cardio-respirator o tulburare severă de ritm cardiac (produs în contextul unor afecţiuni cardio-vasculare pre-existente), fiind excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonară şi accidentul vascular cerebral", au declarat atunci cadrele medicale.

Etichete: cotabita floreasca, Gabriel Cotabiță, Spitalul Floreasca

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h