Gabriel Oprea, la Parlament: „Nu am avut nicio zi de concediu şi am muncit foarte mult!”Vicepremierul Gabriel Oprea nu şi-a putut stăpâni nervii în faţa jurnaliştilor, cărora le-a spus pe un ton foarte ridicat că el se afla în misiune, era la serviciu, venea de la o instuţie a statului şi că nu a avut nicio zi de concediu.

Dosarul lui Gabriel Oprea ar putea ajunge joi la DNA- surse
Dosarul lui Gabriel Oprea ar putea ajunge joi la DNA- surse
Foto: emaramures.ro

Gabriel Oprea i-a convocat marţi pe parlamentarii UNPR la o şedinţă de urgenţă pentru a le transmite, după declanaşarea războiului cu Klaus iohannis, că partidul rămâne la guvernare şi că el nu îşi dă demisia. Şedinţa a durat 5 minute, timp în care senatorii şi deputaţii UNPR l-au aplaudat în picioare pe General, scrie bn24.ro.

Conform sursei citate, Oprea nu şi-a putut stăpâni nervii în faţa jurnaliştilor, la care a urlat că el se afla în misiune, era la serviciu, venea de la o instuţie a statului şi că nu a avut nicio zi de concediu. „Eram la serviciu şi se va dovedi acest lucru! Veneam de la instituţie a Statului! Viteza o va stabili Parchetul, nu e treaba mea. Care era urgenţa o va stabili Parchetul! Este vorba doar de un echipaj de poliţie pe care l-a avut întotdeauna un ministru de interne! Ştiu că anul acesta s-au făcut investiţii, motocicletele sunt noi, nu au voie să iasă decât dacă îndeplnesc criteriile tehnice. Voi răspunde ca martor la toate întrebările, la Parchet. Eram la serviciu, se va dovedi acest lucru. Nu vă spun dumneavoastră, la Parchet trebuie să spunem aceste lucruri! Am fost la instituţii ale Statului român!", a ţipat Oprea, enervat de tirul întrebărilor presei.

Vicepremierul a mai precizat că se afla singur în maşină, cu aghiotantul.

Etichete: gabriel oprea, mort coloana oficiala oprea, politist mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE