Gabriel Oprea nu va fi audiat în Parlament în cazul poliţistului mortVicepremierul Gabriel Oprea nu va fi audiat la Parlament în cazul poliţistului mort, în contextul în care Comisia de Apărare a Senatului a respins cererea PNL.

Parchetul face cercetari intr-un dosar de instigare la plagiat in care e implicat Gabriel Oprea
Parchetul face cercetări într-un dosar de instigare la plagiat în care e implicat Gabriel Oprea
Foto: sursazilei.ro

Comisia de Apărare a Senatului a respins, marţi, cererea PNL de a-l audia pe Gabriel Oprea în cazul morţii poliţistului de la Rutieră. Astfel, Gabriel Oprea nu va mai ajunge să dea socoteală în faţa colegilor săi în acest caz, pentru că s-a decis ca ministrul de Interne să nu mai fie audiat în Parlament, anunţă Realitatea Tv.

PNL a depus la Parlament, marţi, o moțiune simplă pentru demiterea vicepremierului Gabriel Oprea. "Am decis să depunem mâine (n.r. - marţi) o moțiune simplă pe această temă, iar comisia de apărare să ceară audieri în acest caz", a declarat luni, vicepreședintele PNL, Vasile Blaga. 

"Vedeți un cuplu extrem de puturos. Un cuplu Ponta-Oprea care nu fac decât să arunce acuze la adresa PNL, la adresa lui Klaus Iohannis în loc să aducă lămuriri.  A se vedea în ce măsură acești oameni au abuzat de putere este absolut obligatoriu. Va fi o propunere de audiere a acestui ministru în fața comisiei care cercetează abuzurile. O să propunem și la Cameră și la Senat același lucru. Iar pentru săptămâna viitoare chemarea primului ministru în Ponta pentru lămurirea acestei spețe", a precizat și Alina Gorghiu.

Etichete: gabriel oprea, mort coloana oficiala oprea, politist mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h