Gabriel Oprea nu mai e ministru: "România e o ţară sigură"Gabriel Oprea, cel căruia protestatarii i-au cerut demisia în prima seară de manifestaţii, a anunţat vineri că îşi va delega atribuţiile de ministru de Interne. Șefia Ministerului de Interne a fost preluată de secretarul de stat Ilie Botoș. Oprea a declarat, după consultările UNPR cu preşedintele Iohannis, că susţine alegerile anticipate, că "trebuie să ascultăm glasul democratic al străzii" şi că "România e o ţară sigură".

UPDATE 11.37: Gabriel Oprea, cel căruia protestatarii i-au cerut demisia în prima seară de manifestaţii, a anunţat vineri că îşi va delega atribuţiile de ministru de Internă, anunţă Realitatea Tv.

"Susţinem alegerile anticipate. Orice formulă pe care preşedintele Iohannis, în dialog cu partidele şi societatea civilă, va fi sprijinită de UNPR. Formula de Guvern tehnocrat... e foarte important. România e o ţară sigură, membră NATO, trebuie să rămână aşa. Trebuie să ascultăm glasul democratic al străzii. Este normal să-l sprijinim pe preşedinte. În orice formulă, de Guvern de tehnocraţi... ca să reuşim", a declarat Oprea după consultările cu Iohannis.

In prima intalnire informala a premierului interimar Sorin Cimpeanu cu membrii Guvernului, de joi seară, Gabriel Oprea si-a pastrat fotoliul din dreapta primului ministru, informează stirileprotv.ro.

Etichete: colectiv, gabriel oprea, oprea

0/1 COMENTARII
ia cu lamaie
06 Nov 12:53
+0
VOTURI
-0
http://www.tolo.ro/2015/11/05/in-2014-cind-a-fost-controlat-colectiv-inspectorii-de-la-pompieri-cereau-sponsorizari-de-la-cei-pe-care-ii-controlau-chiar-si-drapelul-cu-fir-de-aur-al-unitatii-a-fost-platit-din/
Romania o tara sigura??? Pentru cine?
Pentru cei 32 de ingeri arsi si pentru cei ce se chinuie in spitale?
Asculta glasul democratic al strazii si vrea in orice formula????!!!???
Pe asta nu-l clinteste nimic?????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE