Gabriel Oprea şi-a înregistrat demisia la Senat: Plătesc pentru că am îndrăznit să vorbesc FOTOFostul vicepremier Gabriel Oprea şi-a înregistrat la Senat demisia din calitatea de senator, începând cu 1 octombrie, el prezentând pe facebook facsimilul demisiei sale şi afirmând că împotriva sa şi nu numai a acţionat o reţea care încearcă să şteargă identitatea naţională şi valorile tradiţionale.

"Cei care mă cunosc, chiar şi cei care nu m-au plăcut niciodată, pot să confirme că am fost şi sunt un bun român, că ţin cu ţara mea, România. Se pare că acest lucru este de neacceptat de către unii. Plătesc de fapt pentru că am îndrăznit să vorbesc despre interesul naţional, despre valori tradiţionale, despre Armată şi Biserică, pentru că am îndrăznit să pun tricolorul românesc în ţinutul secuiesc, pentru că am încurajat arborarea drapelului. Iată că tot ceea ce am facut din suflet şi dintr-un patriotism sincer, aşa cum am fost educat în familie şi în Armată, se întoarce acum împotriva mea", a scris Gabriel Oprea în postarea care însoţeşte facsimilul cu demisia sa din calitatea de senator, de la data de 1 octombrie 2016.

Etichete: demisie gabriel oprea, gabriel oprea, oprea

0/2 COMENTARII
Tariceanu
27 sep 10:55
+0
VOTURI
-0
Ce interes avem noi sa arati tu bine Gabitzule? Sa-ti faci sprancenele, parul, sa te epilezi inghinal (aici se poate sa ai dreptate), etc...
Vierme ce esti!
Gabitza
27 sep 06:18
+0
VOTURI
-0
"Interes national"? Care "interes national"?
Politistul ala a murit din cauza "interesului national"? Tu ai spus despre el ca n-ar fi fost profesionist pentru ca s-a urcat pe motocicleta sa-ti deschida drumul din cauza "interesului national"?
Hai...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE