Gabriel Tamaş a spart ușa unui bloc și s-a culcat pe scări VIDEOTamaș nu va juca în amicalul cu Trinidad-Tobago de marți, a decis Victor Pițurcă, selecționerul Naționalei. În locul său va fi convocat Dragoș Grigore de la Dinamo. Gabriel Tamaș a spart geamul de la ușa unui bloc și, beat fiind, a adormit pe scările imobilului.

Fotbalistul Gabriel Tamas, probleme la echipa de club
Fotbalistul Gabriel Tamaș, probleme la echipa de club

Fotbalistul Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion) a fost dus la audieri, vineri dimineaţă, de poliţiştii Secţiei 1, după ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, acesta fiind încătuşat, întrucât era agitat, potrivit unor surse din Poliţie. Sursele citate au precizat că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat care a spart un geam se află în faţa unui boc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 1 Poliţie, care l-a găsit pe fotbalistul Gabriel Tamaş foarte agitat şi confuz. Acesta a fost imobilizat, încătuşat, urcat în maşină şi dus la secţia de poliţie pentru a fi audiat.

Sursele citate au precizat că Gabriel Tamaş le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv, însă momentul în care sparge ușa a fost surprins de camerele de supraveghere:

Etichete: amical, cătuşe

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE