Gabriela Firea a depus flori la catafalcul Reginei AnaPrimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, declară că a prețuit-o pe Regina Ana și că și-ar dori ca românii să-și respecte mai mult personalitățile naționale și istoria.

Gabriela Firea
Gabriela Firea
Foto: Agerpres

"Am prețuit-o, am cunoscut-o la evenimentele care s-au organizat la Palatul Elisabeta, am fost invitată de Principesa Margareta și când eram jurnalist și ca senator. Regret foarte mult aceste momente și mi-aș dori ca tinerii și nu numai ei, chiar și noi, cei puțin mai în vârstă, să ne respectăm mai mult personalitățile naționale, valorile istorice și să prețuim mai mult istoria", a declarat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Primarul Capitalei, care a stat la coadă aproape o oră, a depus flori și a aprins o lumânare în curtea Palatului Regal.

"Am transmis și în calitate oficială de primar general, chiar când s-a anunțat vestea tristă de plecare la cele veșnice a Reginei Ana, un mesaj de condoleanțe, un mesaj oficial din partea Municipalității, dar astăzi am venit ca simplu cetățean și stau la coadă, ca și ceilalți bucureșteni, pentru a spune o scurtă rugăciune și a avea un moment de reculegere la catafalcul Reginei Ana", a mai spus primarul general.

Etichete: Gabriela Firea, inmormantare regina ana, regina ana, regina ana a murit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE