Gabriela Firea a lansat PRIMUL autobuz școlar din BucureștiA fost lansat primul autobuz școlar din București. După ce Timișoara și Cluj - Napoca au pus la dispoziție autobuze pentru transportul copiilor la școală și de la școală spre casă pentru a decongestiona traficul, un proiect similar a fost implementat și în București. La inaugurare a luat parte și primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a anunțat că proiectul va fi extins și că părinții micuților sunt așteptați să se înscrie pe listă, pentru ca numărul de mașini să poată fi suplimentat.

Gabriela Firea si Robert Negoitp
Gabriela Firea și Robert Negoițp

"Am venit astazi la scoala 195 (Hamburg) din sectorul 3 - cea mai mare scoala din Bucuresti si din tara, cu 2500 de elevi inscrisi -, pentru a vedea cum se desfasoara un proiect pe care l-am initiat cu mult entuziasm, pentru elevi. Proiectul pilot "autobuzul scolar" a inceput de ieri, asa cum am promis, si vine atat in sprijinul parintilor elevilor Scolii nr 195 cat si al fluidizarii traficului din zona, una dintre cele mai aglomerate din Capitala.

Asadar, elevii scolii 195 pot merge gratuit cu cele 11 autobuze Euro 6 Otokar, din cele 400 achizitionate anul trecut de Primaria Capitalei.

Sper ca acest proiect pilot sa se bucure de succes si, daca isi va dovedi utilitatea, il vom extinde si la alte scoli",a scris Firea pe Facebook.

Etichete: autobuz scolar, Bucureşti, Gabriela Firea

0/1 COMENTARII
Allison Howarts
11 sep 02:02
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE